24.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 3 » Андрій Блізніченко: кожен мріє про фінал такого змагання
                                                  Просмотр товара
08:03
Андрій Блізніченко: кожен мріє про фінал такого змагання

Автор переможних м’ячів «Дніпра» у двох попередніх турах Андрій Блізніченко поспілкувався з прес-службою ПЛ напередодні зустрічі з «Чорноморцем».

– Андрію, встиг вже за власними відчуттями стати гравцем основного складу?

– Такого у повній мірі сказати не можна. Основний склад зараз виступає у Лізі Європи, в останній зустрічі проти «Шахтаря». А у попередніх поєдинках Чемпіонату України виходили ті, у кого мало ігрової практики або ж вона практично відсутня.

– Тим не менше, у Чемпіонаті ПЛ стоять також не менш конкретні завдання, а отже, тренери довіряють…

– Звичайно. Очки віддавати ми не збираємось нікому. Тому кожен, хто виходить на поле, мусить бути готовим на 100 відсотків. Тож це одночасно ще і можливість саме доводити, що на тебе не даремно розраховують. Можна сказати, ці матчі і є боротьбою за потрапляння до основного складу.

– У ПЛ у поточному сезоні ти лише двічі вийшов у «старті», ще двічі – на заміну. За цей час ти встиг тричі забити, причому двічі ці голи були переможними. Мабуть, це важливий момент…

– Окрім того, що забивати дуже приємно, це ще й помітно додає впевненості у власних силах. Принаймні, після цього більше шансів на наступне потрапляння до «основи».

– За попередні 2 роки ти багато забив за молодіжний склад. Відчував, що потрапити до першої команди реально?

– Не лише я – кожен молодий футболіст використовує кожне тренування, кожну гру, щоб довести свій рівень вміння та майстерності. Якщо забивати за «дубль» регулярно, то кожен отримає свій шанс на більш високому рівні.

– Перед початком поточного сезону у «Дніпрі» змінився тренер. Як гадаєш, ти просто дозрів до головної команди чи пов’язуєш довіру до себе з приходом Мирона Маркевича?

– І тут чітко відповісти важко. Поки я забиваю, заслуговую на довіру. Проте, за словами Мирона Богдановича, мені ще не вистачає стабільності, аби закріпитись на такому рівні.

– Поряд з тобою працюють якісні легіонери, гравці національної збірної України. Не губишся у такому оточенні? – Якщо розпочинати гру і губитись при цьому, тоді краще взагалі не виходити на поле.

– Перед матчами, коли ти виходив з перших хвилин, тренерський штаб заздалегідь про це попереджав?

– За день до поєдинку на передігровому тренуванні можна зрозуміти, хто буде основним. Хоча були випадки, коли мене попереджали, що вийду з перших хвилин, а потім з’ясовувалось, що це не так. Тож остаточно про все дізнаємось тільки на установці.

– Тобто зараз ще не можна сказати, чи гратимеш ти проти «Чорноморця»?

– Так, я ще про це не знаю.

– Кілька слів про найближчого супротивника. «Дніпро», мабуть, найкраще у цьому році знайомий з «Чорноморцем» після двох ігор на Кубок України…

– Молода команда, яку нещодавно залишили лідери колективу. Але і в Одесі, і у тому ж «Іллічівці» кожен з гравців мріє себе зарекомендувати, щоб потрапити на олівець у топ-клуби. Тобто у «Чорноморця», окрім турнірних, є ще додаткові стимули перед більшістю гравців. Але варіантів для нас у неділю не існуватиме: лише гра на перемогу.

– Зараз «Дніпро» паралельно бореться у 3-х турнірах. На твою думку, скільки шансів відігратись у «Шахтаря» у повторному півфіналі Кубка України?

– Звичайно, фора у суперника є, але рахунок дозволяє виходити на другу зустріч з хорошими шансами. Нам потрібно вигравати, а це реальне завдання. Якщо ми першими заб’ємо,то можемо стати фаворитом пари.

– І про півфінал Ліги Європи УЄФА не можна не спитати, адже команда, безперечно, живе такою подією…

– Особисто я не говорив би, що нам дістався найпотужніший суперник, тому що для мене фаворитом з інших півфіналістів є іспанська команда – «Севілья». Але на такій стадії взагалі немає ані фаворитів, ані аутсайдерів. І налаштування та мотивація у кожного з нас будуть просто божевільними, тому що кожен мріє про фінал такого змагання. Звичайно, і мені хотілося б зіграти проти «Наполі». Це можна назвати сьогодні мрією.

Джерело: ПЛУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 343
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.