23.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 12 » Артем КРАВЕЦЬ: попередній сезон на даний момент є дійсно найкращим у моїй кар’єрі
                                                  Просмотр товара
16:28
Артем КРАВЕЦЬ: попередній сезон на даний момент є дійсно найкращим у моїй кар’єрі

Нападник київського «Динамо» Артем Кравець незадовго до поєдинку за Суперкубок проти донецького «Шахтаря» згадав про минулий сезон і поділився думкою про майбутній.

– Чи був попередній сезон для Вас особисто найкращим у кар’єрі? Які враження він залишив?

– Мабуть, усе ж таки був, тому що в попередні сезони мене переслідували травми, я рідше грав, ніж зараз. До того ж, ми стали чемпіонами, виграли Кубок України. Тому попередній сезон на даний момент є дійсно найкращим у моїй кар’єрі. Але я сподіваюся, що ще кращі сезони попереду.

– Коли з’явилося завдання виграти суперечку найбільш влучних? І наскільки воно було пріоритетним? В якій мірі партнери працювали на Вас?

– Воно з’явилося лише тоді, коли ми вже забезпечили чемпіонство, й я поставив перед собою мету стати найкращим бомбардиром. Але першочерговим завданням, звичайно ж, було виграти чемпіонат. Лише коли ми його виконали, з’явилося бажання поборотися за титул найкращого бомбардира. Але я би не сказав, що на мене почали спеціально грати, просто я намагався певні моменти завершувати сам. Не вдалося стати найкращим, але нічого страшного, головне – що ми стали чемпіонами.

– Які ігрові компоненти у грі «Динамо» та «Шахтаря» призвели до того, що кияни повернули собі чемпіонський титул, а донеччани втратили його?

– Усі кажуть про те, що «Шахтарю» важко було грати через те, що всі матчі вони проводили на виїзді. Але ж «Динамо» у цьому аж ніяк не винне. Ми здобули трофей завдяки нашим найкращим якостям, найкращій грі, а не тому, що «Шахтар», мовляв, став слабшим. «Шахтар» демонстрував все ту ж хорошу гру, хороші результати, просто ми налагодили свою гру й саме завдяки цьому стали чемпіонами.

– Як пройшло літнє міжсезоння?

– Після завершення сезону я відпочив разом зі своєю дружиною та друзями в Європі. Практично всю відпустку провів у Франції та в Монако. Повернувся, коли команда збиралася вирушати на тренувальний збір.

– Чи варто чекати від Вашої команди якихось новацій після тренувальних зборів та контрольних матчів?

– Вважаю, що ми постійно вдосконалюємо свою гру й будемо робити це надалі. Будемо відточувати все до дрібниць. Якщо виконуватимемо все, що від нас вимагають тренери, то все нам буде даватися, й, відповідно, результати будуть вдалими. Щодо новацій, це більше питання до тренерів.

– Якою буде ступінь готовності на матч за Суперкубок України? Завдання перемогти буде першочерговим?

– Ми прагнемо перемагати в усіх турнірах, у яких беремо участь. Звичайно, перед нами буде стояти завдання здобути цей трофей. Для нас немає пріоритетних та другорядних турнірів, тим паче, Суперкубок вважається дуже важливим трофеєм в Україні.

– Наскільки вдалим для Вас містом у футбольному сенсі є Одеса? Що можете згадати з попередніх візитів сюди?

– Пам’ятаю, ми вже грали колись давно в Одесі за Суперкубок, коли грали переважно молоді гравці з «Динамо-2» та лише кілька футболістів основного складу. Тоді ми переграли «Шахтар». Щоправда, я на поле не вийшов, так і залишився до кінця гри в запасі.

Джерело: ФК Динамо

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 327
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.