19.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 22 » Азеведо: Луческу краще знає, що добре для Шахтаря
                                                  Просмотр товара
18:59
Азеведо: Луческу краще знає, що добре для Шахтаря

Захисник "Шахтаря" Марсіо Азеведо розповів про кар'єру в донецькому клубі, старт нового сезону та майбутні матчі проти "Волині" та "Фенербахче".

- Марсіо, після переходу до "Шахтаря" ти зіткнувся з травмами, які заважали грати. Чи можна говорити, що вже набрав форму?

- Спочатку в "Шахтарі" багато було для мене незвично - ритм, велика кількість тренувань... Після декількох матчів у мене трапилася травма коліна, довелося зробити операцію. Зараз я на 100 відсотків готовий грати і показувати, на що здатний, демонструвати хороший футбол.

- Які враження залишила стартова гра Ліги Парі-Матч проти "Олександрії"?

- Був хороший поєдинок, ми непогано себе проявили в першому матчі сезону. З кожною грою будемо тільки прогресувати.

- "Шахтар" виграв Суперкубок України. Хотілося взяти в ньому участь? Як все виглядало зі сторони?

- Звичайно, кожному гравцеві хочеться виступати в "класико". На щастя, "Шахтар" здобув перемогу. З боку матч був дуже цікавим. Було приємно дивитися гарний футбол.

- На початку сезону завжди йдеться про кондиції команди. Чи готовий "Шахтар" підійти в оптимальній формі до старту кваліфікації Ліги Чемпіонів УЄФА? Або ж пік форми очікується пізніше?

- Оптимальна форма приходить поступово. Потрібно багато тренуватися і готуватися. Будь-яка людина, займаючись певним ремеслом, набирається досвіду і вправності. Футболіст – не виняток. "Шахтар" на вірному шляху. Якщо продовжувати в тому ж дусі, все вийде.

- Ти в Україні вже третій рік, тому чергового суперника знаєш. З чим асоціюється "Волинь"? Пам'ятаєш ігри "Шахтаря" чи "Металіста" проти лучан?

- У складі "Шахтаря" я ще з "Волинню" не зустрічався. З "Металістом", пам'ятаю, так. Гра, яку показують лучани, зовсім не проста. Вони використовують багато передач в повітрі, сильні в атаці. Доведеться попрацювати, щоб здобути перемогу, але, думаю, у "Шахтаря" все вийде.

- Іноді трапляється, що перед відповідальними матчами єврокубків команди недооцінюють менш іменитих суперників...

- Потрібно думати про кожну гру. Недооцінювати кого-небудь – найбільш груба помилка! Тобі завжди можуть піднести неприємний сюрприз. Потрібно бути сконцентрованими. Всьому свій час.

- Якщо зазирнути трохи далі, як сприйняв як суперника "Фенербахче"?

- Сприйняв добре, але зараз не хочу про це говорити. Насамперед, налаштований на матч з "Волинню".

- Говорячи про внутрішню конкуренцію з В'ячеславом Шевчуком та Ісмаїлі, чи не занадто вона жорстка?

- Ні. Все залежить від Містера. Він вибирає, хто буде грати. Тренер бачить, хто краще виглядає на тій чи іншій позиції. Головне добре себе показувати, щоб опинитися в списку фаворитів. Вважаю, що Містер завжди правий. Він краще знає, що добре для "Шахтаря".

- Порівнюючи гру в "Металісті" і попередніх клубах з перебуванням в "Шахтарі", чи є щось нове у вимогах до тебе від Мірчі Луческу?

- Змінився тільки ритм і ще кілька деталей. В принципі, нічого радикального. Головне - допомагати своїй команді добиватися перемог.

Джерело: Офіційний сайт УПЛ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 347
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.