28.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Беньо: "Ми з "Баварією" ідемо майже в ногу"
                                                  Просмотр товара
15:31
Беньо: "Ми з "Баварією" ідемо майже в ногу"

Спортивний директор "Карпат" Юрій Беньо розповів про свій візит на стажування до "Баварії" і спілкування з Хосепом Гварділою. 

"Робота спортивним директором викликає велике захоплення, тому щось змінювати не хочу. Тим паче я залишаюся у футболі і роблю багато цікавих речей для "Карпат".

Щодо тренерської кар'єри, то вчитися ніколи не пізно. А щоб не зупинятися, то взагалі ставлю таку собі установку: "Я нічого не знаю, треба збирати якнайбільше знань". В першу чергу багато мені дав Йовічевіч та його колишній помічник Оскар, також моніторю інші українські клуби, стараюсь дізнаватися всі новинки у колег. А якщо є можливість десь поїхати закордон - взагалі супер, бо побачити напрацювання іноземних колег дорого вартує.

На стажуванні був небагато де, але остання поїздка була дуже хорошою - в "Баварію" до Хосепа Гвардіоли.

Я був дуже здивований, що він приділив нам доволі багато часу. Мене ж після спілкування з Гвардіолою порадувало переконання, що "Карпати" майже на 80 відсотків рухаються правильним шляхом. Це стосується і структури мікроциклу підготовки до матчів, і структури тренувань. Хоча ми теж базуємся на іспанській системі підготовки, залишаються певні дрібниці та нюанси. Тому повернувся до Львова з оптимізмом, а Йовічевічу потім жартома казав: "Ми з "Баварією" ідемо майже в ногу" (посміхається).

Йовічевіч із тих тренерів, який значну увагу приділяє тактиці і теорії. Тому я почерпнув багато теоретичних знань, особливо що стосується організації гри в захисті. Фактично перше півріччя ми працювали лише над цим елементом. За той час ми зазнали масованої критики від керівництва та вболівальників, адже всі хочуть бачити видовищний футбол. А як ти обороняєшся - цікавить мало кого. І лише після налагодження гри в обороні ми почали рухатися далі і потихеньку наближатися до сьогоднішнього футболу.

Також Містер - дуже сильний мотиватор. Впевнений, при підтримці керівництва ми обов’язкового досягнемо своєї мети", - сказав Беньо.

Джерело: 

ФК Карпати

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 474
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.