28.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » ФФУ: поля и мячи для школ Днепропетровска
                                                  Просмотр товара
12:30
ФФУ: поля и мячи для школ Днепропетровска

У навчально-виховному комплексі №36 м. Дніпропетровська з'явився новий стадіон зі штучним покриттям. А вже на цьому тижні відкриття такого ж поля заплановано на території місцевої школи № 31. Окрім цього розпочато роботи з відновлення дніпропетровського стадіону «Трудові резерви». Такі приємні новини принесли своїм землякам президент Федерації футболу України Андрій Павелко разом з колегою по Парламенту Максимом Курячим.
 
«Ми разом з Максимом Курячим стали ініціаторами встановлення кількох сучасних спортивних полів зі штучним покриттям в Дніпропетровську. 1 вересня тут на лінійці я пообіцяв, що такий майданчик зробимо, і ми стримали слово. У кожній школі міста повинна бути така ж. Це стане стандартом для нашого рідного міста, і ми працюємо в цьому напрямку», – заявив Андрій Павелко.
 
Але це був не єдиний подарунок дітям – 10 місцевих шкіл отримали набори спеціального інвентарю «Все для уроку футболу», а також футбольні м’ячі. Після урочистого відкриття ігрового поля на ньому стартував дніпропетровський фестиваль національного проекту ФФУ «Відкриті уроки футболу». Організаторами цього чудового свята для дітей стали представник Федерації футболу Дніпропетровської області Ярослав Дерев’янко, член Комісії УЄФА з масового футболу Євгеній Столітенко та перший заступник голови Комітету масового футболу ФФУ Олександр Каденко.
 
 А передував фестивалю дитячий футбольний турнір пам’яті загиблого героя АТО Олександра Петрушева. Юні учасники цього змагання також отримали від керівництва Федерації набори інвентарю та м’ячі.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Источник: http://ffu.org.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 405
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.