29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 9 » ФК «Бердичів» ( Житомирська область)
                                                  Просмотр товара
15:27
ФК «Бердичів» ( Житомирська область)

                                                               

 Футбольний клуб «Бердичів» — аматорський футбольний клуб із міста Бердичева Житомирської області.

Клуб створено Виконавчим комітетом Бердичівської міської ради у 1995 році. Свої виступи клуб почав у Чемпіонаті та Кубку області із сезону 1996 року під назвою ФК «Берд». Під таким найменуванням команда відіграла Чемпіонат і Кубок області 1996 року та Кубок області 1997. Із Чемпіонату області 1997 року (Чемпіонати у Житомирській області проводяться, як правило, після завершення Кубку області) і до нині клуб виступає під назвою ФК «Бердичів». На початку 2007 року у зв'язку із фінансовими проблемами керівники комунального клубу хотіли перейменувати ФК «Бердичів» на «Лідер». Однак, вчасні заперечення і протести фанів Південно-Західної Трибуни сприяли збереженню назви клубу, що є честю і гордістю бердичівлян.

Постійний учасник Вищої Ліги Чемпіонату Житомирської області. У сезоні 1996-1997 років також виступав у Чемпіонаті України з футболу серед аматорів, у 2000 у Кубку України з футболу серед аматорів. Гравці ФК "Бердичів" постійно входять до переліку найкращих в області та здобувають звання найкращих стрільців Вищої Ліги Чемпіонату області.

У різні роки до переліку 22-ох найкращих футболістів Житомирської області (2012 - у перелік 11-ох) загалом входили 20 гравців ФК "Бердичів":

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Аматорські ім'я | Переглядів: 360
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.