23.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 2 » ФК «Діназ»(Київська область )
                                                  Просмотр товара
16:50
ФК «Діназ»(Київська область )

ФК «Діназ» — розпочав власний літопис у 1999 році. Взявши старт із чемпіонату Вишгородського району, нині діназівці беруть участь у боротьбі за першість серед аматорських колективів усієї держави, а також у міжнародних турнірах. Клуб достойно представляє рідний край у багатьох чемпіонатах столиці, Київської області та України.

Отримано низку призових кубків та винагород. Команда двічі вигравала кубок Київської області(2006, 2011) та суперкубок (2011). У 2011 році клуб здобув перше місце у чемпіонаті Київщини, також у кошику присутні срібні та бронзові медалі чемпіонату.

У 2012 році Виконком УЄФА нагородив клуб бронзовою медалью у номінації: "Кращий аматорський футбольний клуб Європи" , що стало певним підсумком спортивної діяльності клубу та поштовхом до наступного - професійного футболу.

За рівнем майстерності та спортивних результатів команда «ДІНАЗ» претендує на вихід до другої ліги чемпіонату України і саме це є ціллю клубу на 2016 рік. Загальна кількість членів клубу налічує понад 500 чоловік, всі вони займаються безкоштовно. Клубу належить навчально-тренувальна база зі штучним покриттям у селі Лютіж, також використовуються два стадіони з натуральним та штучним покриттям у селі Демидів, нещодавно був відкритий новий стадіон зі штучним покриттям в с.Нові Петрівці, таким чином у клубу вже чотири стадіони . ФК «ДІНАЗ» має у своєму розпорядженні чотири автобуси, які забезпечують доставку дітей на тренування, виїзди на ігри, поїздки на навчально-тренувальні збори та змагання у інших регіонах країни. Щороку клуб відправляє своїх спортсменів на підготовчі збори на море. Протягом року команди ФК «ДІНАЗ» беруть участь у закордонних змаганнях, що є безцінним у питанні набуття досвіду та порівняння курсу з програмами іноземних клубів.

| Рейтинг: 5.0/1
Категорія: Аматорські ім'я | Переглядів: 469
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.