18.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 16 » ФК «Головківка»(Кіровоградська область)
                                                  Просмотр товара
19:30
ФК «Головківка»(Кіровоградська область)

В 2010 році був юридично зареєстрований ФК «УкрАгроКом-2» (с. Головківка), який почав свої виступи в чемпіонаті Кіровоградської області у групі ІІ (Схід). Цей чемпіонат команда впевнено виграла, не зазнавши жодної поразки і лише раз зігравши у нічию. Також в 2010 році команда виграла Кубок Олександрійського району на приз газети «Сільський Вісник», що розігрувався вперше.

 В 2011 році команду було реорганізовано в ФК «Головківка» і вона припинила виступи на обласній арені. Також в 2011 році головківці виграли чемпіонат Олександрійського району, що проводився вперше, перегравши у фінальному матчі ФК «Сатурн» (с. Червона Кам'янка) з рахунком 9:1. А в фіналі Кубка Олександрійського району на приз газети «Сільський Вісник» в серії післяматчевих пенальті поступилися ФК «ОЛК» (с. Войнівка) з рахунком 6:5 (основний час 1:1).

 В 2012 році ФК «Головківка» поновив виступи на обласній арені, взявши участь в чемпіонаті Кіровоградської області у групі ІІ (Схід). Також команда взяла участь в чемпіонаті Олександрійського району, який у підсумку виграла. У розіграші Кубка Олександрійського району на приз газети «Сільський Вісник», команда вибула з боротьби на стадії півфіналу, поступившись «ОЛК» (с. Войнівка) з рахунком 3:0. А в розіграші Кубка Кіровоградської області ФК «Головківка» вибув з боротьби на стадії 1/16 фіналу, поступившись ФК «Арсенал» (м. Кіровоград) з рахунком 1:0. В сезоні 2012 року команда посіла 5 місце з 7 команд в своїй групі ІІ (Схід), що змусило керівництво клубу піти на зміни у тренерському штабі команди.

 В 2013 році тренером клубу став вихованець головківського футболу – Куруп Богдан Анатолійович, який не тільки тренував команду, але і грав у її складі. До команди було залучено юних головківських вихованців, а також вихованців футболу Олександрійщини. Команда взяла участь у вищому дивізіоні чемпіонату Кіровоградської області – в групі І, де серед 9 команд посіла 6 місце. ФК «Головківка» взяв участь в розіграші Кубка Кіровоградської області і дійшов до стадії 1/4 фіналу, де поступився кіровоградському «Ікару» за рахунком 3:0. Також команда взяла участь в чемпіонаті Олександрійського району, де головківці стали чемпіонами. У Кубку Олександрійського району 2013 року ФК «Головківка» у півфіналі поступився червонокам'янському «Сатурну» з рахунком 4:3.

 В 2014 році головним тренером команди став екс-гравець ФК «Полтава», ПФК «Олександрія», білоруських «Нафтана» (Новополоцьк) та «Білшини» (Бобруйськ) – Азаров Віталій Васильович. Віталій Азаров не тільки тренував команду, але і грав у її складі. Богдан Куруп залишився тренером та гравцем команди. До команди було залучено, ще більше юних вихованців головківського футболу та багато досвідчених вихованців олександрійського футболу. Під орудою Віталія Азарова, команда зайняла 4 місце серед 8 команд у чемпіонаті Кіровоградської області (група І) та дійшла до 1/8 фіналу Кубка Кіровоградської області, поступившись кіровоградському «Олімпіку» з рахунком 3:1. В чемпіонаті Олександрійського району ФК «Головківка» став чемпіоном, а також здобув Кубок Олександрійського району, який команда не вигравала з 2010 року, перегравши олександрійський «Кристал» з рахунком 5:0. У листопаді 2014 року ФК «Головківка» став володарем Суперкубка Олександрійського району, здобувши перемогу над ФК «Зарічне» (Новий Стародуб) з рахунком 6:3.

| Рейтинг: 3.5/2
Категорія: Аматорські ім'я | Переглядів: 891
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.