26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 7 » Г. Литовченко: «Наполі» — складніший суперник, ніж «Фіорентина»
                                                  Просмотр товара
10:58
Г. Литовченко: «Наполі» — складніший суперник, ніж «Фіорентина»

Екс-півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Геннадій Литовченко розповів, чого чекає від першого матчу своєї колишньої команди з італійським «Наполі» у 1/2 фіналу Ліги Європи, який пройде сьогодні в Неаполі.

«Треба визнати, що «Дніпру» у півфіналі попався найскладніший опонент. «Наполі», без сумніву, вище тієї ж «Фіорентини» не тільки за рівнем гри, а й за класом виконавців.

І зараз «Наполі» сильніше, ніж три роки тому, коли «Дніпро» вже зустрічався з цією командою. Неаполітанці зараз діють більш технічно і строго в обороні.

«Дніпру» важливо не відступати від своєї гри — тоді результату можна досягти і без надзусиль. А якщо нашу команду суперник буде пресувати всі 90 хвилин, то тоді буде важлива роль лідера. У нинішньому «Дніпрі», як і 30 років тому, є відмінний воротар — Денис Бойко, є Руслан Ротань, від гри якого багато що залежить. В цілому, зазначу, в дніпропетровському колективі в кожній лінії є вожак. У цілому, думаю, що нервовий буде поєдинок. Футболісти «Наполі» зроблять все, щоб не пропустити. Але цього для такого клубу мало... Доробок у домашньому матчі адже потрібно робити. Що стосується «Дніпра», то я сподіваюся, що у нього не зникне «апетит» до єврокубкових перемог. Від цього в майбутньому протистоянні багато що залежить», — цитує Литовченко dynamo.kiev.ua, посилаючись «КОМАНДА».

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 359
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.