28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 29 » Ігор Йовічевіч: можна сказати, що нам із жеребом не пощастило
                                                  Просмотр товара
20:38
Ігор Йовічевіч: можна сказати, що нам із жеребом не пощастило

Як відомо, в 1/16 Кубка України львівські «Карпати» зіграють проти представника першої ліги – кіровоградської «Зірки». Ігор Йовічевіч розповів, як команда оцінила цей жереб, а також про те, як «зелено-білі» готуються до суботньої гри проти «Олімпіка».

«Щодо «Зірки», то ми дуже поважаємо нашого суперника. Це один з лідерів першої ліги, дивилися за ними, знаємо, що ця команда показує кращий футбол у турнірі. Тому до «Зірки» з нашого боку буде максимальна повага. На кіровоградців у нас буде дуже серйозна мотивація і ми готуватимемося до матчу з повною серйозністю». 

«Взагалі, можна сказати, що нам із жеребом не пощастило. «Карпатам» випав чи не найважчий суперник з усіх можливих. З іншого боку, думаю, матч проти «Зірки» може піти нам на користь, адже не дасть розслабитися і триматиме команду в напрузі». 

Також головний тренер «левів» повідомив, що лазарет команди став уже практично порожнім. 

«До матчу проти «Олімпіка» готуються усі наші виконавці, на тренуваннях ми бачимо високий рівень конкуренції. Навіть Тарас Пучковський сьогодні уперше доторкнувся до м’яча після тривалої паузи; вже найближчим часом він приєднається до загальної групи. Тож склад у нас бойовий і ми самі перед собою ставимо максимальні завдання». 

«Звичайно, ми пам’ятаємо матч проти «Олімпіка» в минулому чемпіонаті. У сезоні 2014/2015 ця гра, а також виїзний матч проти «Іллічівця» стали для нас найгіршими. Нехай у домашній грі ми перемогли суперника 4:1, але все-одно хлопці самі говорять, що хочуть виправити ситуацію в суботу і нарешті забути попередній поєдинок. Для нашої команди це виклик і ми зробимо все, аби здобути позитивний результат» 

Джерело: ФК «Карпати»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 371
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.