29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 30 » Івегеш: Хтось зацікавлений, щоб Тернопіль зник з футбольної мапи України
                                                  Просмотр товара
00:02
Івегеш: Хтось зацікавлений, щоб Тернопіль зник з футбольної мапи України

Головний тренер ФК "Тернопіль" Василь Івегеш прокоментував сюжет телеканалу 2+2, в якому його команду підозрюють в договірному матчі з "Буковиною".

- Важко щось говорити, коли люди, які не знаючи справи, говорять і пишуть подібні речі про нашу команду. Договірної гри ФК "Тернопіль" і чернівецької "Буковини" не могло бути в принципі, це абсурд. По-перше, на цей матч жодних ставок не було, по-друге, ми билися, але в додатковому часі пропустили гол з пенальті. Мені шкода Ігоря Курила, який після побаченого на телеекрані сказав: "Що вони роблять, я ні в чому не винен, так піднялася рука, а телевізійники вигадують, що я зіграв умисно?", та Сергія Чернобая, котрий немов би показав, у який кут потрібно бити. Я добре знаю цього хлопця, він ніколи собі би не дозволив показати гравцю, який б’є пенальті, пробивати в право, мовляв, я лягаю в ліво. Це абсурд! Я не знаю чиє це замовлення. Але це триває системно.

Скажімо, нам кажуть, що ми з "Десною" здавали гру коли суперник нам забиває в час, що більший від компенсованого, з "Миколаєвом", коли гравець суперника забиває у власні ворота... По-третє, мені прикро, що подібна інформація виходить з вуст журналістів, які називають себе професіоналами. Що ви робите з нашою командою? Дайте нам спокійно грати футбол, бо сьогодні нас переслідують, кожен матч знімають, шукаючи підводні течії, а так грати не можливо. І це при тому, що ми домашня, тернопільська команда, майже всі футболісти, або народжені на Тернопільщині, або є студентами тернопільських вузів.

- Чи буде якась реакція з боку клубу на звинувачення авторів телепрограми "Гра без правил"?

- Проти них ми безсилі! Що ми можемо зробити з каналом "2+2" і їхніми юристами? Як ми з ними можемо судитися? Це не реально. Ці люди одразу нас поставлять на коліна та скажуть сидіти тихо. У згаданій вище програмі були різні сюжети, але одразу показують ставки на матчі, як вони змінюються протягом гри, а в нашому випадку (матч "ФК ""Тернопіль" - "Буковина") практично жодної гривні не було поставлено. Чому таке може бути з нами? Чому на нашу адресу йдуть безпідставні звинувачення щодо матчів чернівецькою "Десною", "Миколаєвом" тощо. Сьогодні ми маємо таку ситуацію, що нас переслідують і хтось зацікавлений, щоб ФК "Тернопіль" зник з футбольної мапи України!

Источник: ФК "Тернопіль"

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 297
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.