29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Березень » 30 » Ярославський: Окрім Металіста, нічим іншим у футболі не займатимусь
                                                  Просмотр товара
17:36
Ярославський: Окрім Металіста, нічим іншим у футболі не займатимусь

Екс-власник "Металіста" Олександр Ярославський розмірковує про футбол та свою участь у ньому.

"Чи пропонував Абрамович купити футбольний клуб у Швейцарії чи Австрії? Цього не пропонував. Справді, ми з ним — і не тільки з ним — обговорювали різні проекти, що стосуються європейського футболу. Причина — показовий успіх із "Металістом": я ж прийняв його як клуб-банкрут, а залишив одним із грандів… ну, добре, одним із найсильніших в Україні, командою, котра входила до топ-30 на континенті за рейтингом УЄФА. Навіть сьогодні "Металіст" на якомусь там 40-му місці, але то вони "виїжджають" на старих бонусах. Усі ж бачать, що мені вдалося, тому друзі пропонують продовжувати, розвивати схожі проекти. Втім, я однозначно вирішив: окрім "Металіста", нічим іншим у футболі не займатимусь.

Чи звертались по допомогу гравці "Металіста", які бойкотують матчі? Не було такого. Та й навіщо до мене звертатися, що я можу? Я ж не процедурна інстанція! Їм до суду давно треба було йти. Як можна людей півроку без грошей тримати?! Хоча, коли клуб очолює клоун — усе може бути.

Нинішній рівень корупції українського футболу? Слухайте, при мені також усякого було! Особливо багато проблем почалося весною того ж 2010 року, питання до арбітражу виникали ледь не в кожному другому матчі "Металіста". Найяскравіший спогад — червона картка Марко Девичу в київському поєдинку. Пам’ятаєте?.. У житті трапляються неприємності, труднощі, однак не можна складати руки. Якщо по-справжньому любиш якусь справу, займатимешся нею, не зважаючи ні на що! Повірте, футбол перекриває весь перерахований вами негатив. Коли бачиш, наприклад, як півторамільйонне місто уперше за багато років пишається своєю командою. Коли цією ж командою пишається Україна, бо вона гідно виступає в Європі. Коли перед тобою — чудовий реконструйований стадіон, клубна база, аеропорт. Коли твоє місто ідеально впоралось із великим завданням — провести чемпіонат континенту для збірних. Зрештою, коли діти мають спортшколу… Соціальна відповідальність для мене не порожній звук", - відмітив Ярославський.

Источник: ukrfootball.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Переглядів: 347
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.