29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 23 » Юрій ВЕРНИДУБ: у чемпіонаті та Лізі Європи ми зробимо все від нас залежне
                                                  Просмотр товара
15:08
Юрій ВЕРНИДУБ: у чемпіонаті та Лізі Європи ми зробимо все від нас залежне

Наставник «Зорі» в доброму гуморі оцінив найімовірнішого суперника в єврокубках і шанси підлеглих зарекомендувати себе на континенті

 Юрію Миколайовичу, вчора (бесідували 18 липня. — Є.Д.) стала відома пара суперників, переможець якої зустрінеться незабаром із вами. Після розгромної перемоги (5:1) «Шарлеруа» над «Бейтаром», вочевидь, зіграєте збельгійцями. Як вам жереб?

— На мою думку, ми отримали доволі серйозного суперника. Адже бельгійський футбол зараз на підйомі. Наскільки знаю, минулого сезону ймовірні суперники посіли п’яте місце. Відтак їх по праву можна вважати міцним горішком. Не просто ж так вони розгромили ізраїльтян? Хоча після першого тайму рахунок (1:1) не передбачав такого повороту. Проте два вилучення в «Бейтарі» позначилися на грі, а бельгійці вдало цим скористалися. Повірте, налаштовуємося на серйозну роботу. Особисто переглядатиму їхні матчі. Відтак планомірно готуватимемося до найближчої гри. Зараз це — «Металіст», а далі буде, швидше за все, «Шарлеруа».

— Чи не відволікало, що жеребкування було в матчдей?

— Нагадаю, у цей момент був заїзд, якраз розпочиналася розминка. Тому про все дізнався з Інтернету, навіть не дивився трансляцію, бо не було можливості. У принципі, розумів, що зараз немає слабких опонентів. Приміром, могли потрапити на норвезький «Одд». Тим не менш, для нас це виклик — як для гравців, так і для тренерів. Намагатимемося продемонструвати гарний футбол. Як усе вийде, побачимо в очних зустрічах.

— Перший матч гратимете на виїзді, другий — удома. Послідовність має значення для вас?

— Уважаю, це не відіграє особливої ролі. Адже раунд складається з двох матчів. Потрібно докласти всіх зусиль як удома, так і в гостях. Після першого поєдинку прийде усвідомлення, як потрібно будувати гру на матч-відповідь.

— Певне, прикро, що свої двобої проводитимете на «Оболонь-Арені», а не в Запоріжжі?

— Ми про це думали, й дуже цього хотіли. Утім, бачите, як усе вирішили. Не дозволяють запорізьким уболівальникам побачити єврокубки, хоча не розумію, із чим це пов’язано? Безумовно, було би набагато краще, якби грали на «Славутич-Арені». Та, попри все, не забуваймо, що Київ торік нас дуже гарно зустрів. Суперник у нас доволі непоганий, тому сподіваюся, що прийде чимало глядачів підтримати «Зорю».

— Новачків до першого євроматчу не чекаєте?

— Ні. У нас уже є те, що є. Єдиний нюанс — варіант із нападником. Однак, знову ж таки, до цього потрібно дуже ретельно підійти, зробити виважено цей крок. Уже немає часу переглядати когось, необхідно робити вибір. Повідаю: в нас є одна серйозна кандидатура на місце форварда. Проте не загадуватимемо далеко, дочекаємося нової інформації.

— Чемпіонат розпочали з розгрому запорізького «Металурга», не відмовитеся від чогось подібного й над «Шарлеруа»?

— Ні. Я не проти. Окрім того, наголошу, що у чемпіонаті та Лізі Європи ми зробимо все від нас залежне, щоби виступити якнайкраще та, відповідно, пройти якнайдалі. Це серйозний стимул для колективу — формувати імідж команди. Маю надію, підо­пічні це усвідомлюють. Тим паче, що в них є чудовий шанс заявити про себе в Європі. Сподіваюся, що з Божою підтримкою ми дійдемо принаймні до групового етапу.

Джерело: У Ф

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 361
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.