02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Козловський: Ще рік – і Алієв стане справжнім бандерівцем
                                                  Просмотр товара
11:41
Козловський: Ще рік – і Алієв стане справжнім бандерівцем

42-річний Григорій Козловський не потребує особливого представлення у Львові – відомий бізнесмен володіє кількома знаменитими закладами: ресторанами «Королівська пивоварня» і «Святослав», «Гранд готелем», а також є співвласником Винниківської тютюнової фабрики.

Цього року ім’я Григорія Козловського пролунало на всю футбольну Україну, коли до аматорського клубу «Рух», президентом якого він є, приєдналися екс-зірки київського «Динамо» Олександр Алієв та Максим Шацьких.

«У Саші Алієва дуже нормальна позиція. Зараз він ходить у Винниках і вітається з людьми «Слава Ісусу Христу». Ми його навчили багатьох наших слів. Його діти прекрасно говорять українською, і жінка теж. Ще рік – і Саша Алієв стане справжнім бандерівцем, от побачите. А щодо минулого… футболісти деколи роблять речі не зовсім зрозумілі. Вони мають свої проблеми, тому не завжди думають, що роблять. Єдине скажу: Саша Алієв – це не Ані Лорак».

«З Мироном Богдановичем були різні моменти. Я його прекрасно знаю, ми ж народжені в один день. У нас і конфлікти бували, і виказували один одному, все що думали. Однак у Водоліїв є своя особливість – їм треба випустити пару, а потім вони розмовляють, ніби нічого не було. Мирон Маркевич – це мудра, виважена людина, яка пройшла великий шлях від хлопця із бідної сім’ї до тренера фіналіста Ліги Європи».

Джерело: ZAXID.NET

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 428
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.