29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 13 » Лучкевич: Ми не реалізували свої моменти у трьох матчах
                                                  Просмотр товара
20:20
Лучкевич: Ми не реалізували свої моменти у трьох матчах
Гравець юнацької збірної України U-19 Валерій Лучкевич підвів підсумки останнього матчу «синьо-жовтих» на чемпіонаті Європи 2015 року із командою Австрії та турніру загалом.
 
– Підсумки турніру, на жаль, невтішні. Ми повертаємося додому, хоча дуже хотіли пройти далі. Прикро, що дуже багато чого не вийшло. Ми не реалізували свої моменти у трьох матчах. Навіть у останній грі, де відзначилися двома м’ячами, все одно забили далеко не все, що могли. А були нагоди і для третього, четвертого і навіть п’ятого голу. Загалом, якась дивна ситуація вийшла: нам майже не вдавалося реалізовувати нічого з того, що ми створювали в атаці, а у наші ворота, навпаки, залітало майже все.
 
– Що врешті трапилося? Яка гра була ключовою для української збірної в Греції?
– Ми не мали права програвати перший матч, особливо враховуючи той фактор, що повністю володіли ініціативою. Потім був поєдинок з Францією – і знову поразка. Але це футбол, не забиваєш ти – забивають тобі. На жаль, так і сталося.
 
– Чи залишився ти задоволеним останньою грою проти Австрії, яка, щоправда, вже нічого не вирішувала для команди?
– Вийшла насправді цікава гра. Добре, що нарешті вдалося забити. Шкода, що пропустили, оскільки дуже хотілося відсвяткувати перемогу хоча б у цьому матчі.
 
– Що можеш сказати про свій виступ на цьому турнірі?
– Я вважаю, що дві перші гри треба було просто забути і рухатися вперед. Стосовно останнього поєдинку: я вийшов на заміну, вдалося забити гол. Звичайно, приємніше було б, якби цей м’яч став переможним.
 
– Багато хто з гравців вважає, що той досвід, який команда здобула на Євро-2015, є дуже важливим. Наскільки ти погоджуєшся з цим?
– Так, це справді дуже важливо для нас. Сподіваюся, що ми зробимо необхідні висновки і більше не будемо повторювати власних помилок. Звісно, всі дуже засмучені, проте потрібно дивитися у майбутнє та рухатися вперед. Завтра повертаємося додому та роз’їжджаємося по клубах, а вже не за горами старт нового сезону.

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 331
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.