28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 16 » Мірча Луческу: «Динамо» пройде у півфінал Ліги Європи»
                                                  Просмотр товара
12:37
Мірча Луческу: «Динамо» пройде у півфінал Ліги Європи»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу дав прогноз на чвертьфінальне протистояння Ліги Європи між київським «Динамо» та італійською «Фіорентиною».

«Із пари «Динамо» - «Фіорентина» я бачу у півфіналі киян. Чому? Тому що у них є досвід міжнародних матчів, а це – дуже важливий фактор. Те саме стосується і «Дніпра» в їхньому протистоянні з «Брюгге».

Так було в матчі «Металіста» із «Сампдорією» чотири роки тому. Можливо, зарано про це говорити, але українська команда точно пройде у фінал. Команда «Динамо» дуже зросла останнім часом, у них є тренувальна база найкращого гатунку, чого «Фіорентина» не має. Нарешті молоді гравці із динамівської академії почали приносити користь у першій команді. Кістяк команди формують її вихованці - Рибалка, Сидорчук, Бурда, Кравець, Буяльський. Але сили додають і легіонери − Драгович, Віда, Велозу.

І, звичайно, Ярмоленко. Це футболіст міжнародного рівня, який є сильним і має хороші техніку та швидкість. Але Ярмоленка можна легко нейтралізувати, тому що він передбачуваний. Андрію не вистачає фантазії − це його головний мінус», - наводить слова Луческу Fiorentina.it з посиланням на Corriere dello Sport.

 

Джерело: 1927.kiev.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 337
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.