28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Нагорняк: Будемо намагатися пройти у фінал
                                                  Просмотр товара
15:27
Нагорняк: Будемо намагатися пройти у фінал

Тренер "Дніпра" Сергій Нагорняк прокоментував результати жеребкування півфіналу Ліги Європи.

Сьогодні, нагадаємо, дніпропетровцям у суперники випав італійський "Наполі", а іншу пару склали "Фіорентина" - "Севілья".

- На цій стадії Ліги Європи немає слабких суперників, - каже Сергій Миколайович.

– "Наполі" - хороша команда, має достатньо зіркових виконавців. Ну нічого, будемо намагатися пройти у фінал. - Пригадуєте матчі "Дніпра" із "Наполі" у Лізі Європи в сезоні 2012-2013?

- Так, звісно. Тоді дніпряни переграли італійців удома з рахунком 3-1, а на виїзді поступилися 2-4. Усі голи в другому матчі у ворота "Дніпра" забив Кавані. Тим не менш, дніпропетровці вийшли із групи-смерті із першого місця. Крім "Наполі", тоді з нами конкурувало ще ПСВ, АІК. Тож, наші хлопці уже мають переможний досвід із "Наполі". Щоправда, з тих пір обидві команди змінилися. Це уже історія. Хоча у нашій команді збереглося половина складу з того часу.

- Судячи зі всього, особливого значення з ким грати у півфіналі не було, оскільки усі суперника сильні?

- Так… "Севілья" на провідних ролях в Іспанії, силу "Фіорентини" ми бачили на прикладі матчів із "Динамо", "Наполі" теж не подарунок. У півфіналі легко не буде з будь-яким суперником.

- Зараз кінцівка сезону, у Лізі Європи на "Дніпро" очікують непрості матчі, в чемпіонаті також. Вистачить сил у команди?

- У переможців рани заживають дуже швидко (сміється). "Дніпро" ставить перед собою високі завдання. Ще крім Ліги Європи і чемпіонату буде півфінал Кубка України. У всіх турнірах будемо намагатися якомога краще виступити. Чи вистачить сил? Думаю, вистачить. У нас хороша група гравців, будемо проводити ротацію складу. "Дніпро" ще ніколи не грав в такому ритмі. Зараз ми грали через кожні 3-4 дні. В такому режимі виступатимемо до 23 травня. Як такого тренувального процесу у нас уже не буде.

Источник: Футбол 24

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 330
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.