29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 8 » Олександр Гладкий: «Говерла» сильна командними діями
                                                  Просмотр товара
22:56
Олександр Гладкий: «Говерла» сильна командними діями

Нападаючий «гірників» дав інтерв'ю офіційному сайту напередодні поєдинку в Ужгороді.

- Олександре, зараз у «Шахтаря» кожен матч вирішальний. Мотивації перед зустріччю з «Говерлою» достатньо?

- Так, для нас вже неважливо, хто суперник. Потрібно вийти, показати хорошу гру і заробити три очки. Помилятися нам не можна, тому необхідно максимально зібрано провести решту зустрічей.

- У матчі першого кола «Шахтар» переміг з великим рахунком, ти забив. Але «Говерла» досить довго тримала команду в напрузі. Пам'ятаєш той поєдинок?

- Так, прекрасно пам'ятаю. Хоч ми і виграли 4:1, але за рахунку 2:1 ужгородці мали два непоганих моменти, які їм не пощастило реалізувати. «Говерла» - непростий суперник. Упевнений, на своєму полі у них буде божевільний настрій і величезне бажання після матчу з «Динамо» реабілітуватися перед уболівальниками. Але нам не варто звертати уваги ні на кого. Необхідно показати свою гру і добитися позитивного результату. Зараз це найважливіше.

- Зрозуміло, що однакових команд не буває. Чим відрізняється «Говерла» в ігровому плані від решти учасників Прем'єр-ліги?

- Я б не став когось виділяти в їх складі, тим більше що зараз клуб переживає важкі часи. Раніше дуже здорово виглядав Максим Шацьких, але зараз він не грає. Ну а так «Говерла» сильна командними діями, і здатна доставити проблеми будь-якому супернику.

- В одному з недавніх інтерв'ю В'ячеслав Грозний порівняв протистояння «Шахтаря» і «Говерли» зі змаганням боліда «Формули 1» і самоката. Лукавить головний тренер ужгородців?

- Не хочу коментувати слова наставника «Говерли». Я шанобливо до нього ставлюся. Те, що він говорить, - це його справа, а наша - максимально зібрано провести завтрашній матч і завоювати три очки.

Источник: ФК «Шахтар»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 308
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.