19.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 26 » ПЕТРОВИЧ: «Думаю, я зможу принести багато користі київському «Динамо»
                                                  Просмотр товара
21:01
ПЕТРОВИЧ: «Думаю, я зможу принести багато користі київському «Динамо»

Підписавши п'ятирічний контракт з київським «Динамо» сербський опорний півзахисник Радосав Петрович за традицією відповів на запитання клубних ЗМІ:

- Я дуже радий, що прийшов у такий великий клуб з багатими традиціями і великими амбіціями. Мої амбіції, мої наміри і бажання клубу злилися воєдино, і це призвело до мого переходу. Сподіваюся, разом будемо рости далі. Про «Динамо» знаю багато хорошого. У збірній Сербії я грав разом з Мілошем Нінковичем і Гораном Гавранчичем - вони так добре відгукувалися про клуб і команду, що я подумав, це казка. І коли прийшов сюди, переконався в цьому.

- Ви виступали в Англії за «Блекберн Роверс» і в Туреччині за «Генчлербірлігі». Які враження у вас залишилися від футболу в цих країнах?

- За ці роки я придбав великий досвід. У «Блекберн» я прийшов дуже молодим, багато чому навчився в Англії, оскільки грав разом з дуже хорошими гравцями світового рівня. У Туреччині ж я зіткнувся з іншою футбольною культурою. Роки, проведені там, багато чого мені дали в професійному плані, думаю, отриманий досвід піде мені на користь у подальшій кар'єрі.

- На позиції опорного півзахисника відчуваєте себе найбільш комфортно? Де могли б зіграти в разі потреби?

- Був час, коли я діяв на інших позиціях - в середині поля, але моє улюблене місце, де я можу принести найбільше користі - опорник.

- Які сильні сторони можете виділити? Напевно, завдяки зросту, добре граєте головою?

- Про це краще судити уболівальникам і тренерам.

- На початку своєї кар'єри, виступаючи за «Партизан», ви забили 17 м'ячів, за «Генчлербірлігі» - 5. Любите підключатися до атак?

- Так, звичайно, дуже люблю йти в штрафний майданчик суперника. У цьому плані мені якраз дуже підходить гра «Динамо», яке багато грає через фланги, за допомогою флангових передач до штрафного майданчика. Я буду постійно туди підключатися і, сподіваюся, забивати.

- Як гадаєте, скільки часу вам знадобиться на адаптацію?

- Небагато. Вважаю, я дуже швидко звикну до гри «Динамо», оскільки я дивився всі ігри команди в Лізі Європи, мені ця манера і стиль підходять. Думаю, ми знайдемо спільну мову з тренером, і я зможу принести багато користі «Динамо». Мене радує, що в Києві амбітний колектив і головний тренер.

- Чемпіонат України схожий на сербський, де також є дві команди, які борються за чемпіонство, і всі інші?

- Не зовсім. В Україні крім «Динамо» і «Шахтаря» ще є дніпропетровський «Дніпро», який підтвердив свій високий статус, потрапивши до фіналу Ліги Європи.

- Коли футболіст переходить в клуб в статусі вільного агента, а не за великі гроші, на нього менше тиску з боку президента і тренерського штабу, вболівальників? Він може відчувати себе вільніше?

- Кожен футболіст, який грає в «Динамо», піддається певній напрузі і з боку тренера, і президента, і вболівальників. Це найвидатніша команда в Східній Європі, від неї завжди чекають найвищих результатів і завоювання трофеїв.

Источник: ФК Динамо

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 504
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.