26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 15 » Пятов:Усі люблять забивати, ловити – ніхто
                                                  Просмотр товара
15:48
Пятов:Усі люблять забивати, ловити – ніхто

сГолкіпер «Шахтаря» расповів про життя вороторя.

– Андрій Пятов – тато...
– М'який! (Сміється). Через це в нас із дружиною трапляються розбіжності. Я рідше буваю вдома, переважно Юля виховує дітей. Батогом і пряником – як і потрібно. Вона в мене чудова людина, знає, як правильно. Іноді жорстка, іноді м'яка.

– Слава Шевчук розповідав: коли він забив м'яч, донька підбігла до телевізора і почала його цілувати. А як твої дочки реагують на тата на екрані?
– Вони до кінця ще не розуміють роботу, спорт... Тому іноді видають кумедні речі. Наприклад, Даша заявляє: «Ми тебе дивилися. Ти такий зелений був – коник». Узагалі, для воротаря, та й для будь-якої людини, важливо, щоб у родині все було добре. Навіть тренер, якщо знає, що в тебе якісь особисті проблеми, входить у положення і може не поставити тебе на матч. Якщо людина не в змозі думати про гру, вона просто не зможе допомогти команді.

– «Шахтар» часто перепасовуватися через воротаря. Якось зовсім небезпечно і близько до воріт...
– Так. Подивіться на гру «Барселони» чи «Баварії» – Ноєр як останній захисник. У цьому і полягає сенс. Така тактика гри: витягнути гравців суперника, щоб далі звільнити простір.

– Містер під час гри сварить?
– О, це всім чути! Хоча швидше не сварить, а підказує, якщо робиш щось неправильно. Неправильно віддав передачу або вибив. Ти розумієш, що винен. І далі намагаєшся все виконувати правильно.

– У пропущених м'ячах передусім уболівальники винуватять воротарів.
– Така в нас позиція! Кожен обирає свій шлях. Усі люблять забивати, ловити – ніхто. До речі, Любош Міхел розповідав: якось в УЄФА або ФІФА було внесено пропозицію розширити ворота, адже людям подобається бачити голи. А якщо 0:0, нібито не той ефект... Я тоді відповів: «Бачиш, а про воротарів ніхто не думає, так?» Може, голкіпер у грі дотягнувся кінчиками пальців, перевів м'яч у штангу, виручив команду, яка зламала хід матчу і перемогла! А розширте ворота – що буде? Та нічого. Нам не звикати.

Истчник:ФК «Шахтар»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 327
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.