29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 27 » РЕБРОВ: це оптимальна група, в якій можна боротися за вихід
                                                  Просмотр товара
21:15
РЕБРОВ: це оптимальна група, в якій можна боротися за вихід

Головний тренер київського «Динамо» прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів для своєї команди.

- Думаю, на цьому етапі вже немає слабких команд. Адже навіть ті команди, які потрапили до четвертої корзини, пройшли дуже серйозний відбір. Не можна недооцінювати жодного суперника. У той же час потрібно готуватися і грати на перемогу з будь-якою командою. Ніхто зараз не збирається говорити, що це «група смерті» або «група життя». Абсолютно нормальна група, з усіма командами можна грати. Я сподіваюся, ми підготуємося і виступимо гідно.

- Чи згодні ви з думкою, що явним фаворитом групи є «Челсі»?

- Здається, перед стартом Прем'єр-ліги роль фаворита також відводили «Челсі». Але перші дві гри показали, що не все так просто, адже це дуже серйозне змагання. Таке ж, як і Ліга чемпіонів. Якщо якась команда буде думати, що є фаворитом, то вона може за це поплатитися. Це стосується не тільки «Челсі», але й будь-якої команди, яка виходить на будь-яку гру в Лізі чемпіонів.

Дуже багато буде залежати від того, як команди підійдуть до кожної конкретної гри. Потрібно ретельно готуватися до кожного з шести матчів цього етапу. Нічого надприродного або нового у цьому немає.

- Чи були у вас певні побажання перед жеребкуванням? Чи хотіли б ви бачити або, навпаки, не бачити в одній групі з «Динамо» певні команди?

- Та ні, такого не було. Звісно, перед жеребкуванням завжди дивишся на склад кошиків, аналізуєш, які варіанти є кращими. Але я вважаю, те, що ми маємо у підсумку – це оптимальна група, в якій можна боротися за вихід і проходити її, але при цьому необхідно докласти максимум зусиль, дуже грунтовно готуватися до ігор. Думаю, у нас є шанси й можливості пройти цю групу.

- Протистояння з «Челсі» Жозе Моуріньо, та і в цілому виступ вашої команди у Лізі чемпіонів, стане для вас на даний момент найбільшим викликом у тренерській кар'єрі?

- Я не зациклююся на подібних формулюваннях, викликах... У будь-якій грі, в будь-якому турнірі важливо готуватися серйозно і грунтовно до конкретного суперника. Ми допомагаємо футболістам підготуватися, аналізуємо гру суперників, і я сподіваюся, що самі гравці розуміють, що необхідно докласти максимум зусиль, для того щоб підготуватися до будь-якого матчу. Футбол – це гра, і події на полі можуть скластися по-різному. Але якщо ти будеш добре працювати, віддавати всі сили, правильно підготуєшся, то тебе буде ні в чому дорікнути.

Так само й у тренерів. На полі, у грі все може бути, тим більше, в Лізі чемпіонів зібрані команди найвищого рівня. Але якщо ти добре, правильно підготуєш гравців, то тобі не буде соромно за твою команду.

Джерело: ФК Динамо

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 426
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.