24.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 26 » Роман Санжар: як ми граємо останнім часоми – соромно
                                                  Просмотр товара
20:03
Роман Санжар: як ми граємо останнім часоми – соромно

На після матчевій прсконференції ,головний тренер «Олімпіка»Роман САНЖАР вибачівся  за гру команди.

– За те, в що ми перетворилися і як ми граємо останнім часоми – соромно. Нема організованості, нема колективу, нема духу. Зате є дуже багато індивідуальних помилок. Було враження, що ми задавлені, через це помилялися в простих ситуаіях і не виконали те, про що домовлялися. Замість того, щоб грати щільно і агресивно, ми грали з дірами. Уже з перших хвилин я почав шуміти на бровці, бо бачив, що команда робить не те, про що ми говорили. Маса грубих помилок. Хочеться привітати «Карпати», які сьогодні були командою. Молоді хлопці горіли, хотіли, добивалися. Я їх вітаю. Якщо ж про нас говорити, то ми вже сьогодні готуємося до нового року. Задачу, яку ставили перед нами, ми вже виконали, але з такою грою в майбутньому у нас будуть проблеми. Якщо ми не проведемо аналіз власних помилок, якщо не вирівняємо нерівності, то у нас будуть проблеми.

– Ви вже не перший раз скаржитеся на гру. Думаєте про кадрові зміни?

– Особливих кадрових рішень ми не можемо приймати. Нам важко проводити ротацію через невелику обойму гравців. Граємо тими, хто є. Але при цьому я не говорю хлопцям, що ми з ними будемо прощатися. У кожного є шанс. Якщо сьогодні хтось зіграв погано, то завтра у нього буде шанс довести, що це прикра випадковість. Футбольне поле покаже, хто гідний йти з нами далі, а хто ні. Я розумію, що команді зараз важко психологічно і я не говорю, мовляв, ти сьогодні зіграв погано, помилився, все. Я кажу, що в тебе є шанс довести, що то була випадковість.

– А чи впливає на вас те, що ви вийшли до півфіналу Кубка?

– Кожен з нас має цінувати те, що ми вийшли на рівень півфіналу і показати хто чого вартий. Хлопці працювали, щоб потрапити до Прем’єр-ліги, вклали в це багато праці. Не можна розслаблятися, бо як тільки втратився дух, а особливої майстерності нема, стає дуже важко. Так є складні умови, в яких ми працюємо, але списувати результати на це не будемо. Є причини, які я знаю, які я розумію, але не говоритиму про них вголос

. – На початку другого ви створили кілька моментів, забили гол. Вже думалося, що ось-ось і ви переламаєте гру...

– Не вдалося цього зробити через велику кількість індивідуальних помилок. На потугах забили гол, треба було додати. Але через грубі помилки ми пропустили. Команда розвалюється. Коли давимо, а у підсумку є помилка і є гол. Мені, як тренеру, дуже важко знайти правильні слова.

– Наскільки на гравців тисне те, що ви програєте вже стільки матчів поспіль? Чи їм по барабану?

– Ні, так бути не може. Всі думають про майбутнє. Якщо я програв сьогодні, то де я буду завтра? Я нікого не давлю, а прошу показати те, що ви можете. На жаль, я не побачив сьогодні боротьбу, яку б хоітв бачити. Не побачив агресії на полі, так не боряться. До того ж дуже кульгала організація гри.

Джерело: ФК «Карпати»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 370
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.