28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 24 » Україна провела свій останній спаринг напередодні чемпіонату світу (U20)
                                                  Просмотр товара
18:50
Україна провела свій останній спаринг напередодні чемпіонату світу (U20)

У неділю, 24 травня, збірна України, складена з футболістів 1995-96 років народження, провела в Новій Зеландії свій останній спаринг напередодні чемпіонату світу (U20), що стартує менш ніж за тиждень.

Суботні плани підопічних Олександра Петракова помітно скорегували примхи Небесної канцелярії. Над Оклендом згустилися хмари, і ранкове тренування команда змушена була проводити під дощем. У другій половині дня футболістам був наданий вільний час, проте замість того, щоб піти на прогулянку, через непогоду багато хто з них вирішив залишитися в готелі.

Не кращою в цьому сенсі видалась і неділя. Протягом товариського матчу з уругвайцями, котрі на чемпіонаті виступатимуть в групі D, час від часу починало дощити, та й сильні пориви вітру істотно ускладнювали задачу учасників. У першому таймі наша команда виглядала досить непогано, демонструючи високі швидкості й пристойну фізичну готовність. Українці пропустили першими, проте перед самою перервою зуміли відігратися, втіливши у гол штрафний удар. Це півзахисник київського «Динамо» Євген Чумак, скориставшись неуважністю уругвайського голкіпера, зайнятого встановленням стінки, застав його зненацька несподіваним ударом.

По перерві наставник синьо-жовтих, прагнучи перевірити у ділі інших кандидатів, провів низку замін, і можливо через це гра наших хлопців трошки розклеїлася. Пропустивши вдруге з пенальті, вони не змогли відігратися і в підсумку поступились – 1:2.

"Перший тайм дійсно ми провели краще, ніж другий. Втім, все одно, вважаю, матч був нічийним, і поразки Україна не заслуговувала. Все вирішив зовсім необов'язковий пенальті, призначений за гру рукою Микити Бурди, - зазначив Олександр Петраков. - Після забитого нами гола уругвайські футболісти влаштували справжню атаку на арбітра, і, напевно, тому надалі він закривав очі на явні порушення правил з боку суперників. В результаті кілька наших хлопців завершили матч з неприємними забоями. Сподіваюся, що підійти у всеозброєнні до першого офіційного поєдинку це їм не завадить.", - зазначив після гри наставник українців Олександр Петраков.

Україна – Уругвай – 1:2 (1:1)

Гол у складі України: Чумак (42)

Україна: Сарнавський – Полегенько (Кузнецов, 75), Бурда, Качараба (Ковтун, 75), Соболь, Харатін (Танковський, 64), Чумак, Коваленко (Габелок, 55), Татарков (Немтінов, 64), Кабаєв, Бєсєдін (Яремчук, 55)

Нагадаємо, що для збірної України чемпіонат світу стартує вже 30 травня, коли у матчі-відкритті наші співвітчизники зустрінуться з господарями турніру новозеландцями. Наші перші суперники на мундіалі у неділю також провели контрольний спаринг, і поступилися австрійцям з рахунком 2:4.

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 299
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.