29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Віталійс Ягодінскіс: «Склалося враження, що українці в матчі з Латвією не викладалися на 100%»
                                                  Просмотр товара
16:34
Віталійс Ягодінскіс: «Склалося враження, що українці в матчі з Латвією не викладалися на 100%»

Латвійський легіонер, орендований «Говерлою» у «Динамо», Віталійс Ягодінскіс після повернення з табору національної збірної поділився враженнями від товариського матчу з Україною (1:1).

«Враження позитивні. Зокрема, у Львові провели хорошу цікаву гру, результатом задоволені. Емоцій багато, і вони позитивні. Після збірної Чехії ми всі розуміли, що в Україні, як мінімум, мали не програвати. Інакше довелося б почути думки про випадковість попереднього результату. Тому виходили на цю зустріч як на офіційну – не було жодної хвилини на полі у розслабленому стані.

Кілька теоретичних занять максимально підготували нас до контрольної зустрічі. На тренуваннях також відпрацьовували деякі тактичні моменти – тобто, підходили до гри з Україною у повному всеозброєнні.

Я насправді непогано вивчив останню збірну. Спостерігаючи за її матчами, розумів, що найсильніші в українців фланги півзахисту. Проте джерелом інформації я не виступав, адже тренерський штаб ретельно переглядав ігри, аналізував можливості окремих гравців. Тобто у цьому відношенні моєї допомоги не знадобилось.

У мене склалось враження, що Україна з нами не грала на всі 100% своїх можливостей. Не виключаю, що підопічні Михайла Фоменка повністю тут не викладались. Але це моя думка», - сказав футболіст в інтерв'ю прес-службі ПЛ.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 302
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.