25.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 19 » Владимир Мазяр: кінцівку першого тайму не допрацювали
                                                  Просмотр товара
21:59
Владимир Мазяр: кінцівку першого тайму не допрацювали

Головний тренер дніпродзержинської «Сталі» залишився незадоволений поразкою своєї команди від київського «Динамо» в першому турі Чемпіонату України

«Наш плану на гру спрацював. Трохи кінцівку першого тайму не допрацювали, за що й поплатились. Нам не вистачило ще тижня підготовки, було помітні недоліки в зіграності команди», - зазначив Мазяр в ефірі каналу .

«Прикро, що арбітр по-різному трактував гру рукою. Коли м‘яч влучив в руку Велозу, рефері залишив це поза увагою, зате після аналогічного епізоду з Іщенком призначив пенальті в наші ворота. Не маю права давати оцінку діям арбітра, говорю те, що бачу. Виявляється, гру рукою можна трактувати по-різному. В цілому результатом матчу ми не задоволені, оскільки розраховували взяти очки.

Комплектація команди завершена. Ми довіряємо тих, хто пройшов Першу лігу. Сьогодні вони старались грати футбол, хоча більшість бачили Динамо лише по телевізору. Нам не вистачило ще тижня, десять днів, аби вийти на потрібний рівень. При цьому ми ще й не знали, до якого турніру готуватись», - зазначив Володимир Мазяр.

Источник: Футбол 1

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 301
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.