29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Листопад » 3 » За договорные матчи теперь будут сажать за решетку
                                                  Просмотр товара
20:53
За договорные матчи теперь будут сажать за решетку

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень»

Законодавчим актом визначено основні засади, заходи попередження та виявлення корупційних правопорушень у сфері спорту та встановлено відповідальність за такі правопорушення.

Зміни внесено до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу.

Законом доповнено Кримінальний кодекс статтею 369-3, якою встановлено відповідальність за протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань. Санкції трьох частин даної статті передбачають покарання: від штрафу (200 - 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) до позбавлення волі до 3-х років із спеціальною конфіскацією.

Законом доповнено Кодекс України про адміністративні правопорушення статтею 1729-1, в якій встановлюється відповідальність за порушення заборони розміщення ставок на спорт, пов'язаних з маніпулюванням офіційним спортивним змаганням, з одержанням за це неправомірної вигоди. Дана стаття передбачає покарання у вигляді штрафу (200-1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян) та позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

Источник: ВРУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 431
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.