02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 12 » Аблітаров: Потрібно бути більш сконцентрованими та агресивними
                                                  Просмотр товара
22:34
Аблітаров: Потрібно бути більш сконцентрованими та агресивними

Центральний захисник "Оболоні-Бровара" Різван Аблітаров дав оцінку першим матчам своєї команди у чемпіонаті, а також розповів про підготовку "біло-зелених" до поєдинку у Краматорську.

"Після перемоги над "Зіркою" команда з хорошим настроєм готувалася до гри з "Іллічівцем". Ми горіли бажанням порадувати своїх вболівальників, але, на мою думку, ми трохи перегоріли… Низка помилок і банальний нефарт призвели до поразки. Щодо матчу з "Гірником", то сам футбол, який ми демонстрували, був непоганим, однак потрібно не втрачати концентрацію до останньої хвилини. В цілому, я вважаю, що "Оболонь Бровар" не заслужив поразки. Після поєдинку усі хлопці переживали і не могли повірити у те, що поступилися…

Наразі ми працюємо над покращенням реалізації, аналізуємо попередні матчі і я вірю, що все буде добре! Ми налагодимо гру в обороні, в атаці і станемо сильнішими в організації гри. З таким підбором футболістів ми попросту не заслуговуємо на такі результати! Втім, вплинути на усе і щось змінити можемо лише ми самі і лише ми можемо щось виправити!

Наступний наш поєдинок відбудеться в Краматорську. Потрібно додати у мисленні, бути більш сконцентрованими та агресивними. Ближче до матчу будемо переглядати суперника на відео і виходячи з цього обиратимемо тактику на гру. Одне можу сказати точно — гратимемо на перемогу!

Звичайно, що після поразки у Кривому Розі усі розчаровані, але потрібно підіймати голови! Ми усе можемо! Ми все вміємо! У нас прекрасний колектив і все у нас вийде!

Атмосфера у роздягальні робоча! Все добре. Готуємось до матчу серйозно, оскільки знаємо, що буде важко. Немає слабких команд — усі команди однакові", — відмітив Різван.

Джерело: ФК "Оболонь-Бровар" (Київ)
| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 383
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.