29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 20 » Алекс Тейшейра: слово батька
                                                  Просмотр товара
11:19
Алекс Тейшейра: слово батька

Ексклюзивне інтерв’ю офіційному клубному журналу дав Еділсон Коста Сантос – батько Алекса Тейшейри. Цей матеріал із тематичними фотогалереями та відеорядом представлено у випуску у цифровому форматі. До вашої уваги – витяг із відвертої бесіди. Її повну версію ви знайдете в нашому інтерактивному виданні. Журнал «Шахтар» доступний для скачування безкоштовно!

– Ви вже не раз приїжджали до Донецька і бачили свого сина в іншій обстановці. Алекс Тейшейра в Україні та Алекс Тейшейра в Бразилії – однаковий?

– Алекс – професіонал. Якості та здібності, які мій син проявляє, граючи в Україні, він також демонструє і в Бразилії. Я маю на увазі, наприклад, матчі в рамках турне «Шахтаря» нашою країною. Ми з дружиною все життя вселяли йому думку: незалежно від того, де знаходишся, ти завжди мусиш залишатися професіоналом. Там, в Україні, ти «Шахтар» (Донецьк), тут, у Бразилії, ти також «Шахтар» (Донецьк)! Нічого не змінюється.

– Алекс отримав пропозицію перейти до «Шахтаря» в досить юному віці. Як ви, батьки, поставилися до цього? Чи не боялися відпускати його до чужої країни, на інший континент? Або ви вже тоді розуміли, що це серйозний крок у його кар’єрі?

– Коли Алекс йшов із «Васко да Гама», в нього було кілька пропозицій від різних європейських клубів. У тому числі від «Шахтаря». Звичайно, спочатку ми переживали через те, що Україна так далеко. Інший континент! Пам’ятаю, Алекс поставив мені запитання: «Тату, чи ти знаєш, скільки там бразильців? Сім!» Він просив у мене дозволу виїхати. Я дозволив. Алекс відправився в Україну, і йому вдалося досить швидко адаптуватися. Клуб любить його. Він також обожнює свій клуб. І він дуже щасливий бути в «Шахтарі».

– Тобто ви від початку підтримували Алекса в його пристрасті до футболу?

– Так, звісно. Завжди! Усе життя я думав тільки про своїх дітей! Намагався їх підтримувати у всьому. Потрібно було зайняти їх вільний час, не дозволити потрапити під вплив вулиці! Коли Алекс був іще маленьким, ми вже знали, що він особливий. Він володів м’ячем по-іншому, ми розуміли, що йому потрібно щось більше. Тому вирішили віддати його до школи Sao Bento. Потім він перейшов до «Васко да Гама», там провів кілька товариських матчів. Алекс дуже відрізнявся від усіх. Це помітив тренер Sao Bento і вирішив влаштувати моєму синові тестування. А йому було лише 9 років. І навіть у цьому випробуванні він відзначився! А потім уже офіційно підписав контракт із клубом.

Источник: ФК «Шахтар»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 399
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.