20.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Липень » 18 » Алібай: «Ярмоленко треба вже міняти чемпіонат, щоб далі прогресувати»
                                                  Просмотр товара
11:55
Алібай: «Ярмоленко треба вже міняти чемпіонат, щоб далі прогресувати»

Відомий футбольний агент Сефер Алібай під час веб-конференції в рамках спільного проекту сайтів Xsport.ua і Footboom.com поділився своєю думкою щодо можливого переходу лідера київського «Динамо» Андрія Ярмоленка в закордонний клуб, а також порівняв гру динамівського вінгера з грою півзахисника іспанської «Севільї» Євгена Коноплянки.

«Ярмоленко треба вже міняти чемпіонат, щоб далі прогресувати. У нього ще є час для зросту. І поганий той солдат, який не хоче стати генералом. Про нього багато пишуть, як писали багато і про Коноплянку. Нарешті цей перехід відбувся. Ярмоленко, на мій погляд, цікавіше провів чемпіонат, ніж Коноплянка, незважаючи на те, що «Дніпро» вийшов у фінал Ліги Європи. Для Андрія вже прийшов час, він дозрів, навіть десь перезрів. Якщо надійде пропозиція, вигідна у фінансовому плані, це буде плюсом і для Андрія, і для клубу, а також орієнтиром для молодих хлопців, щоб бачили, до чого можна прагнути і рости.

Ярмоленко адаптується і в чемпіонаті Англії, і в тій же Серії А. Він різноманітний гравець, до того ж, ситуація змусить його працювати і думати на інших швидкостях, потенціал у нього є. Бувають матчі, до яких він не те що зі зневагою, а з прохолодою ставиться, не дограє. Якщо ви помітили, то найвідповідальніші матчі Андрій не завжди проводить найкращим чином, хоча і може. Наскільки він адаптується в новому чемпіонаті, якщо перегляне не ставлення до себе, а ставлення до командної гри і до вимог сучасного футболу... Якщо зможе прийняти цей виклик і пройти далі, тоді він буде прогресувати.
Я вважаю Ярмоленка лідером. Він здатен повести за собою команду, коли перебуває в хорошому функціональному та ігровому тонусі. Навколо нього можна будувати гру, навіть не дивлячись на те, що він гравець центральної осі.
Не сказав би, що Ярмоленко сильніше за потенціалом від Коноплянки, але у нього більш різноманітні дії, він різноплановий гравець, більш непередбачуваний», - сказав Алібай.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 443
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.