24.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 15 » Антунеш: Виступаючи в Динамо, я претендую на найвищі нагороди
                                                  Просмотр товара
21:10
Антунеш: Виступаючи в Динамо, я претендую на найвищі нагороди

Португальський захисник "Динамо" Віторіну Антунеш розповів про свої перші враження від гри за київський клуб.

- Підписуючи контракт на початку лютого, ви сказали: "Малага" – хороша команда, але "Динамо" може дати мені більше". Що тоді мали на увазі?

- Виступаючи в "Динамо", я претендую на найвищі нагороди. Команда є фаворитом у чемпіонаті та Кубку України, упевнено виступала в Лізі Європи, а наступного сезону гратиме в Лізі чемпіонів. У "Малазі" я провів кілька чудових сезонів, маю незабутні матчі. Але при всій повазі до цієї команди можу сказати, що боротися за чемпіонство в Іспанії їй дуже важко.

- Ви вже забили за "Динамо" кілька голів дальніми ударами. Відколи вони стали вашою головною зброєю?

- Ще в дитинстві тренери побачили, що мені це дається. Я не боюся помилитися або пробити вище воріт. Тримаю впевненість у собі та, коли у грі є нагода, пробиваю. Майже всі голи, які забивав, були з-за меж штрафного майданчика. Чим більша відстань до воріт, тим більше забитий м'яч подобається вболівальникам. Я й зараз багато працюю над ударами, межі для досконалості у футболі немає.

- Ваш колишній тренер Паулу Фонсека назвав вашими сильними якостями швидкість та удар. Він нічого не забув?

- Фонсека дуже добре мене знає, йому можна довіряти. Що стосується саме швидкості, хотів би відзначити її не лише в пересуванні, а, насамперед, у прийнятті рішень у складній ситуації, коли в тебе долі секунди, при виході з-під пресингу. Усе частіше намагаюся мислити наперед, щоб опинитися в потрібному місці або передбачити майбутню дію суперника. Це приходить із досвідом.

- Враховуючи домінування "Динамо" в чемпіонаті України, ви стали більше грати в атаці, ніж це було в попередніх командах?

- "Динамо" на першому місці й у кожній грі прагне перемогти, тому має атакувати. А тренер під обрану тактику підбирає гравців. Мої функції на полі визначає Сергій Ребров.

Источник: ФК "Динамо" Київ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 477
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.