29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 26 » Бенуа Тремулінас: «Я досі люблю Україну, Київ і «Динамо»
                                                  Просмотр товара
19:19
Бенуа Тремулінас: «Я досі люблю Україну, Київ і «Динамо»

Екс-захисник «Динамо» Бенуа Тремулінас, який зараз захищає кольори «Севільї», поділився очікуваннями від фіналу Ліги Європи, в якому його команда битиметься з дніпропетровським «Дніпром», а також повідав про свій київський етап кар'єри.

- Ми зробимо все, щоб виграти четвертий кубок Ліги Європи для «Севільї». Нас чекає дуже важкий матч проти «Дніпра». Дніпряни пройшли великий шлях у Лізі Європи, здолавши у півфіналі грізний «Наполі». Повірте мені, ці результати далеко не випадкові. Я грав проти «Дніпра» - це дуже сильна команда. Потрібно вкрай серйозно поставитися до матчу з українським клубом, щоб не поплатитися за неповагу, як попередні суперники дніпропетровської команди.

Можу сказати, що «Дніпро» - доблесний колектив, футболісти якого борються до самого кінця. У складі дніпрян є дуже талановиті виконавці, які роблять різницю на поле. Я не здивований тим, що «Дніпро» дійшов до фіналу Ліги Європи. Незважаючи на всі труднощі, Україна залишається футбольною країною. Я як і раніше люблю цю державу, Київ і «Динамо». Я вважаю, що придбав хороший досвід, виступаючи в Україні. Дійсно, моментами було складно через непорозуміння з боку головного тренера, але це тільки загартувало мене.

Я з нетерпінням чекаю зустрічі з «Дніпром». Сподіваюся, що ми на мажорній ноті зуміємо завершити цей чудовий сезон. Усі футболісти «Севільї» хочуть перемогти у Варшаві, - цитує Тремулінаса «dynamo.kiev.ua».


 

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 303
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.