28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Даніло Сілва: «Я готовий грати за збірну України»
                                                  Просмотр товара
22:32
Даніло Сілва: «Я готовий грати за збірну України»

 

Бразильські захисники київського «Динамо» Бетао та Даніло Сілва провели зустріч з уболівальниками на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

- Що змінилося у вашому житті після переїзду до Києва? Бетао: В Бразилії та Україні різні культури. Але на мене це впливає дуже добре. Я зростав в іншому мовному середовищі, в іншій культурі, але в Україні мені теж подобається. А що стосується професійних моментів, то за «Динамо» я можу грати в Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

Даніло Сілва: «Динамо» - велика європейська команда, це шанс грати в єврокубках. В Україні інша культура, інша мова. Крім того, Київ - дуже класне місто, так що я радий грати і жити тут.

- Цього року «Динамо» має шанси виграти чемпіонат і Кубок України. А чи вірите ви в те, що переможете в Лізі Європи?

Бетао: У команді гарний настрій, у нас великі шанси перемогти в цих турнірах. У чемпіонаті інтриги вже немає, у нас відрив у 7 очок від другого місця, і шанси на перемогу упускати не можна. Те ж саме стосується Кубка. Наша команда грає зараз по-іншому, настрій у колективі хороший. Є у нас шанси і в Лізі Європи. На попередніх етапах нам багато говорили спочатку, що складно грати проти французьких, англійських команд, а тепер - проти італійських. Але шанси у нас є. Якщо команда і вболівальники будуть триматися разом, все буде добре.

- Даніло, ви тримаєте руку на серці під час виконання гімну України. Чи не хочете змінити громадянство і грати за збірну України?

- Це хороше запитання.Я тримаю руку на серці, тому що мені дуже подобається в Україні. Як я вже говорив, я на 50% українець. Мій син народився тут. Якщо можна вирішити питання зі збірною України, я готовий.

- Які три речі ви б взяли з собою на безлюдний острів?

Бетао: Сало, борщ і цибулю!

Даніло Сілва: Борщ і котлета по-київськи!

 

Источник: 1927.kiev.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Переглядів: 346
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.