25.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 24 » Денис Кожанов: «Труднощі варто пережити»
                                                  Просмотр товара
09:36
Денис Кожанов: «Труднощі варто пережити»

Півзахисник «Карпат» Денис Кожанов відповів на кілька запитань прес-служби ПЛ напередодні домашньої зустрічі з «Динамо».

– Денисе, календар не дозволяє «Карпатам» розслабитись раніше, адже на черзі спочатку «Динамо», а потім «Шахтар»...

– Дійсно, на закуску залишились доволі цікаві для глядачів суперники та матчі. Не знаю, в якому настрої підійдуть до ігор наші суперники, але ми точно у всеозброєнні та в очікуванні позитивного результату.

– Беручи до уваги попередні тури, в якому стані зараз перебувають «Карпати»?

– Саме останній досвід дозволяє говорити, що в оптимальному. А як відомо, на грандів усі виходять з подвійним бажанням. Тому можна сподіватись показати той футбол, до якого прагнемо, який хоче від нас бачити тренер, який порадує глядачів. Самі поєдинки дадуть відповідь, чи насправді це так.

– Як часто заглядаєте до турнірної таблиці, де ваша боротьба з «Іллічівцем» була тривалий час дуже напруженою?

– Гадаю, що часто чи ні, але туди заглядають усі. Звичайно, неприємно було при цьому бачити себе на останньому місці. Більшість добре розуміє, чому все саме так відбувалось. Але труднощі варто пережити.

– Як вважаєш, боротьба з маріупольцями ще не завершена?

– Мабуть, це станеться лише в останній ігровий день.

– Якщо тримати у пам’яті 9 знятих з «Карпат» очок, то своїми силами на футбольному полі команда на сьогодні набрала 23 очки. Це задовільний показник?

– З урахуванням того, що головний тренер працює з нами лише перший сезон, що по ходу змагань багато хлопців робили свої перші кроки на такому високому рівні, то можна оцінювати цей результат непоганим. У наступному сезоні потрібно розраховувати на більше.

– Порівнюючи дві частини сезону – до зими та після, які зміни в якості гри?

– Просто порівнювати неможливо, адже по завершенні минулого року, ротація у складі відбулась. Але якщо говорити про ту частину гравців, які провели весь сезон разом, то вони стали краще розуміти один одного та показувати більш якісний, злагоджений та зрілий футбол.

– Днями 17-18-річні Дмитро Кльоц та Мар’ян Швед вийшли до фіналу юнацького Чемпіонату Європи. Наскільки вони у першій команді «Карпат» вже «обжились»?

– Ці хлопці вже довели свою корисність команді, і вік не заважає їм виступати у Прем’єр-лізі – обидва можуть зараз бути повноправними гравцями «основи». Якщо не зупинятимуться, надалі прогресуватимуть, то можуть вирости у дуже класних футболістів.

– Бачиш позитивний момент у тому, що легіонерів стало менше, а у вітчизняних виконавців з’явилось більше можливостей проявити себе?

– Чесно скажу, що і до цього був переконаний, що українські гравці не слабші за іноземців. Навпаки, хтось з тих, хто був на других ролях, може виявитись більш сильним виконавцем. Але при цьому середній рівень змагань дещо впав – зменшились кількість команд і рівень конкуренції. До цього підштовхнула, стала причиною ситуація в країні.

– Особисто ти приїхав до «Карпат» вдруге. Не було забобонів щодо цього? І які можеш констатувати зміни у клубі за час своє відсутності у Львові?

– Ніяких сумнівів, коли отримав пропозицію, повертатись чи ні, не було. Навіть не роздумував довго. У самій команді змін не відбулось – вона сповідує все той же перевірений курс. Просто хочеться боротись за інші місця, вести суперечку за путівки до єврокубків, частіше радувати вболівальників перемогами.

– І знову повернемось до «Динамо». Які враження справив наступний суперник у цьому сезоні, за рахунок чого кияни стали чемпіонами?

– Можна лише погодитись з тими спеціалістами, які відзначають якісну гру «Динамо» протягом усього сезону, команді не зраджувала стабільність. Які складові? Мабуть, перш за все, це єдність колективу, спрямовуюча роль тренера. Не знаю, чи вистачить у суперника мотивації на гру з нами, але «Карпати» налаштовуються саме на поєдинок з чемпіоном

Джерело: PFL

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 301
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.