29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 3 » Дентіньо: Бікфалві - один з кращих в чемпіонаті
                                                  Просмотр товара
19:37
Дентіньо: Бікфалві - один з кращих в чемпіонаті

Автор одного з голів у ворота «Волині» у матчі першого кола дав інтерв'ю клубному сайту.

- Дентіньо, лучани грають напористо, а часом просто грубо. Бразильці, навпаки, беруть технікою. Який стиль футболу все ж таки більш успішний в такому протистоянні?

- Напевно, все-таки краще робити акцент на техніці. Сьогодні багато команд, граючи проти «Шахтаря», намагаються діяти з деякою агресивністю. Вважають, це їм дуже допоможе, але так трапляється далеко не завжди. Для нас же найголовніше - здобувати перемогу в кожному матчі, в нашій ситуації кожні 3 очки вкрай важливі!

- Найнебезпечніший гравець «Волині» - Ерік Бікфалві або хтось інший?

- Саме він! Думаю, Бікфалві - один з кращих в чемпіонаті. Потрібно бути дуже обережними як з ним, так і з його командою в цілому. Але, скажу чесно, ми дуже ретельно готуємося до кожного матчу. Тому завтра будемо повністю підковані і сконцентровані.

- Після минулого матчу з «Волинню» Містер зазначав, що гра була дуже видовищною, а надто великий рахунок не зовсім відбивав те, що відбувалося на полі. Сьогоднішній «Волині» під силу показати такий же цікавий футбол?

- Усі команди, які грають проти «Шахтаря», хочуть засвітитися... Нам же дуже важливо забити першими - гол заводить команду, піднімає настрій, додає сил і вселяє переможний дух. Матчі із «Шахтарем» завжди відрізняються видовищністю.

- Бразильці «Шахтаря» в більшості своїй невисокі. Луцькі футболісти ледь не на дві голови вище. Це плюс чи мінус для «гірників»?

- Зріст, звичайно, важливий чинник, але не найголовніший. Ми ж, як я говорив, беремо технікою. Саме її ми відпрацьовуємо на щоденних тренуваннях. Скажу так, важливо відчувати себе вищими, сильнішими і спритнішими.

- У минулому поєдинку лучани отримали багато жовтих карток. Чи готовий «Шахтар» до того, що на полі буде багато боротьби?

- Так, ми готові. Недавні поєдинки з тими ж «Дніпром» і «Динамо» показали, що команди, які грають проти нас, багато фолят. Але ми віримо в себе, віримо в перемогу і в жодному разі не повинні давати волю злості чи виявляти зайву агресивність. Просто необхідно правильно використовувати всі моменти і шанси.

Джерело: ФК «Шахтар»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 345
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.