29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 6 » «Динамо» U-17 завоювало Кубок Скопиньо в Італії
                                                  Просмотр товара
21:05
«Динамо» U-17 завоювало Кубок Скопиньо в Італії

З 1-го по 5-е квітня в італійському місті Рієті в 23-й раз відбувся міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір серед футболістів 1998-го року народження, проведений в честь відомого італійського тренера Манліо Скопіньо.

Київське «Динамо» на ньому було представлено академічною групою U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна і Артема Яшкіна.

Всього в турнірі брали участь 9 команд, серед них - італійська «Рома», празька «Спарта», господарі ФК «Рієті», італійські «Перуджа» і «Лаціо».

Динамівці впевнено подолали груповий етап і вийшли у фінал. Пропонуємо вашій увазі результати матчів за участю нашої команди:

«Рома» (Італія) - «Динамо» (Київ) - 1:2

«Динамо» (Київ) - ФК «Рієті» - 3:0

Півфінал ФК «Уйпешт» (Угорщина) - «Динамо» (Київ) - 0:2

Фінал «Динамо» (Київ) - «Тернан» (Терні, Італія) - 3:0

Детальніше про виступ своїх підопічних розповів наставник Юрій Дмитрулін: - У першому матчі з «Ромою» нам вдалося забити два м'ячі, відзначився Алексєєв, якого зовсім недавно ми запросили з харківського «Металіста». Перший м'яч він забив головою після стандарту, а другий - після того, як здорово розібрався у штрафному майданчику і «розстріляв» воротаря. Звичайно, італійці почали нас пресингувати, в одному з моментів суддя призначив пенальті, рахунок скоротився. І в кінцівці гри почалися «гойдалки»: моменти були як у італійців, особливо, після стандартів, так і у нас в контратаках, де ми не використали два чистих гольових моменти.

У фінальному поєдинку проти «Тернани» нам вдавалися і комбінації, і удари з дальніх дистанцій, і голи. А коли суперник ще й відкрився в другому таймі, ми мали три виходи віч на віч, один з яких закінчився фолом на Терещенку і пенальті у ворота італійців, який сам Ілля і реалізував.

За підсумками турніру на церемонії нагородження двоє динамівців отримали індивідуальні нагороди: найкращим бомбардиром визнано Іллю Терещенка, який забив три м'ячі, а кращим гравцем турніру Данило Лісового.

Джерело: fcdynamo.kiev.ua 

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 314
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.