26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 16 » Дитятьєв: Мені дуже імпонують амбіції Ворскли
                                                  Просмотр товара
22:09
Дитятьєв: Мені дуже імпонують амбіції Ворскли

Центральний захисник "Ворскли" Олексій Дитятьєв розповів про свої очікування відпереходу до полтавського клубу.

- Коли стався перший контакт з представниками "Ворскли"?

- Приблизно близько місяця тому мені подзвонив особисто Василь Сачко. До цього про такий варіант мені казав мій менеджер, але, самі розумієте, коли дзвонить сам головний тренер - це дуже приємно. Докладно поговорили. Василь Вікторович сказав, що вони добре вивчили мої можливості, і готові вступити в переговори про підписання контракту.

- Тобто, можна сказати, що саме особиста зацікавленість першої персони на тренерському містку "Ворскли" й стала для вас визначальною?

- Можна сказати, що після всіх чуток я чекав пропозиції від "Ворскли", команди з багатими традиціями. Мені дуже імпонують амбіції цього колективу. Підсвідомо чекав дзвінка з Полтави. І, на щастя, дочекався його!

- Як оцінюєте свій дебютний сезон у Прем'єр-лізі?

- Нескромно буде говорити про себе. Це прерогатива тренера, напевно. Думаю, що дебютний сезон пройшов для мене особисто трохи нестабільно, не так, як я хотів би сам. Хоча, за наявності необхідних і важливих уроків футболу на найвищому рівні, було дозовано багато хорошого й не дуже. Чудово, що я дебютував у команді, яка перший свій сезон проводила на вищому рівні. Це знімало з нас усіх певний психологічний вантаж.

- П'ять років, за які з другого дивізіону країни ви прослідували в Прем'єр-лігу швидко пролетіли?

- Не знаю навіть. З кожним роком, у міру зростання, завдання підвищуються. З Першої ліги вдалося досить швидко пробитися у вищий дивізіон з "Олімпіком". Перед донецьким колективом ніяких надзавдань не ставили, але, коли ми закінчили перше коло на четвертому місці, навіть про єврокубки стали говорити. Ясна річ, що як для дебютанта, це були дуже гучні слова.

- Так чи інакше, шанс пограти у Європі у вас особисто тепер з'явився.

- Вважаю, що "Ворскла" заслужено здобула право на участь у Лізі Європи. Щасливий, що тепер є частиною цього колективу. Є просто шалене бажання довести тренерському штабу, що я гідний місця у складі.

- Чи знайомі з кимось особисто з нинішнього складу ворсклян?

- Якщо чесно, то взагалі ні з ким, але це зовсім не проблема. Я багато чув про чудовий колектив, особливу атмосферу якого підтримують з року в рік. Упевнений, що з адаптацією проблем не виникне. Навіть з боку на полі видно, що команда дуже згуртована й дружна.

- Лікар "Ворскли" Микола Ігнатенко сказав, що він запам'ятав такого бійця як Дитятьєв, тому як лікував вашу розбиту голову під час нещодавньої гри чемпіонату в Полтаві.

- Так, звичайно, пам'ятаю цей епізод. Ми з Ісою звалилися на землю. Мене повели з поля, а після матчу лікарі "Ворскли" зашили мені голову. Був дуже приємно здивований такому професійному ставленню до себе.

- На якій ноті попрощалися з тренером "Олімпіка" Романом Санжаром?

- Я дуже вдячний цьому тренеру, з боку якого я відчував довіру протягом усього сезону. Ми тепло розлучилися, потиснули руки і домовилися зідзвонюватися. Я побажав йому подальших успіхів у тренерській кар'єрі, а він попросив мене не зупинятися на досягнутому.

- Новачків завжди скрупульозно розглядають вболівальники, не соромлячись зі старту кидатися стрілами критики. Що готові зробити, аби завоювати любов полтавських шанувальників великої гри?

- Робити гучних заяв не буду. Тільки гра покаже, чого вартий насправді. Якщо буду повністю віддаватися грі, вболівальник це побачить, і тоді зрозуміє, що я здатний допомогти своїй новій команді.

Джерело: ФК Ворскла

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 339
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.