20.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 24 » Євтушенко: Не пройшовши школу першої ліги, складно заграти в Прем'єр-лізі
                                                  Просмотр товара
13:26
Євтушенко: Не пройшовши школу першої ліги, складно заграти в Прем'єр-лізі

Про перший день роботи команди, кадрові питання та плани на найближчі дні розповів наставник "Динамо-2" Вадим Євтушенко.

- Зараз з нами тренується 26 осіб, хтось повернувся з оренди в "Говерлі": у Каверіна та Лухтанова контракти з "Динамо", також попросився потренуватися Люлька. Ягодінскіс їде на збір із першою командою, тому працює за своєю програмою. Решта поки не знає, за яку команду гратиме, тому тренується з нами, ми повинні їх підтримувати. Також додався Карташов, про якого я не знав, але у нього чинний контракт. Ще немає Ісраїлова, який ось-ось має приїхати. Звичайно, стільки багато футболістів нам на даний момент не потрібно. Немає сенсу звертати увагу на кількість футболістів, тому що це число буде неодноразово змінюватися як в один, так і в інший бік. Крім того, ми будемо переглядати і перспективних хлопців з боку - є дзвінки, пропозиції, потрібно не пропустити талановитих.

- У якій формі хлопці повернулися з відпустки? Ви задоволені їх станом?

- Вчора і сьогодні вони пройшли планове медобстеження, за словами лікарів, великих відхилень ні в кого немає, лише де у кого незначні. Ми ведемо щоденний контроль, перевіряємо вагу, тиск, лікарі і масажисти працюють з гравцями, все інше залежить від самих хлопців, їхнього бажання. Перед тренуванням ми провели збори, я сказав, що молоді потрібно якнайшвидше без сорому вливатися в наш колектив, а він у нас за останній рік створився дуже хороший. Конкуренція повинна бути гарною, а молодь нехай впевнено бореться за місце в основному складі.

- Перше тренування було втягуючим?

- Так звичайно. Хлопці отримали програму на відпускні дні, сподіваюся, що все сумлінно її виконали. Але все одно, щоб уникнути якихось неприємностей потрібно пару тренувань провести втягуючих.

- З вашої команди в дубль перейшли Яремчук та Болденков - їх взяли ближче до першої команди?

- Так, Ребров хоче, щоб ці хлопці були в обоймі, щоб він у будь-який момент міг ними розпорядитися. Вони будуть в загальній заявці з першою командою.

- З команди U-19 до вас перейшло вісім футболістів. Їхні кандидатури також затверджував Ребров?

- Швидше за все, це рішення Вісенте, який, напевно, радився Ребровим. У шістьох з них є діючі контракти, і ми повинні про них подбати. Я переконаний, що вони не вичерпали своїх можливостей, у них є всі шанси через "Динамо-2" потрапити в першу команду. Приклад тому - ті ж Болденков та Яремчук, яких повернулися до дублю. Перша ліга - хороша школа, доводиться грати проти дорослих команд, і рівень дуже серйозний. Тут хлопцям доведеться зіткнутися зі справжнім дорослим футболом, оскільки команди першої ліги України посилюються тими футболістами, кому не вистачає місця в командах Прем'єр-ліги, а ми - омолоджуємося (посміхається).

Не пройшовши школу першої ліги, складно заграти в Прем'єр-лізі. Подивіться, всі українські футболісти, які грають в першому складі "Динамо" і національної збірної України якийсь час грали в "Динамо-2". Це школа, яка дає футболістів всьому українському футболу.

- Чим команда буде займатися після виходу з відпустки?

- Будемо тренуватися на своїй базі, чергуємо роботу в дворазовому і одноразовому режимі. Запланували по два контрольних матчі на тиждень і дотримуватися тижневого циклу. До початку чемпіонату не так далеко - всього лише чотири тижні підготовки. Так що потрібно зіграти побільше спарингів, щоб всі хлопці могли проявити себе і дати нам можливість подивитися у справі. Якщо у весняній частині чемпіонату у нас був брак футболістів - ми "витягнули" чемпіонат 14-15 гравцями, то зараз їх набагато більше, і потрібно якомога швидше визначитися, хто складатиме основну обойму. Необхідно подивитися, хто з молоді найбільш до цього підготовлений.

Источник: Офіційний сайт ФК "Динамо" Київ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 299
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.