29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 23 » «Фіорентина» - «Динамо»: останні новини перед грою
                                                  Просмотр товара
12:28
«Фіорентина» - «Динамо»: останні новини перед грою

Лічені години залишаються до початку матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи між італійською «Фіорентиною» та київським «Динамо».

Напередодні ввечері команда Сергія Реброва провела тренування на «Артеміо Франкі», перші 15 хвилин якого були відкритими для представників ЗМІ. Динамівці готуються до гри з гарним настроєм, будучи сповнені бажання через шість років знову вийти в півфінал Ліги Європи. Варто також відзначити, що всі гравці, які прибули до Флоренції, тренуються без всяких обмежень. В першу чергу, це стосується захисника Віторіну Антунеша, який пропустив через проблеми з гомілкостопом недільну гру чемпіонату України з «Волинню». Через дискваліфікацію команді не допоможе Александар Драгович, а через травми Мігель і Дьємерсі Мбокані. Потихеньку з'їжджаються до Флоренції вболівальники «Динамо». Трохи більше ста шанувальників нашої команди придбали квитки в гостьовий сектор «Артеміо Франкі» ще в Києві, ще стільки ж - у Флоренції. Враховуючи динаміку продажів, в «біло-синьому» секторі буде близько трьохсот динамівських сердець. Як зазначив один з фанів Михайло, що раніше проживав в Хмельницькому, а нині працює в Мілані, могло бути й набагато більше, але через зайнятість на роботі не кожен з проживаючих в Італії українців може собі дозволити здійснити вояж до Флоренції. Самі ж уболівальники налаштовані дуже оптимістично, реально оцінюючи силу «Фіорентини», але в прогнозах на матч віддаючи перевагу «Динамо». Буде на стадіоні у команди підтримка і з боку відомих у футбольному світу людей. Як уже повідомлялося, у Флоренцію прибули екс-тренер «Динамо» Віченцо Пінколіні, а також хорватський фахівець Борис Пейрек, який деякий час працював з молодіжним складом. Помічені в місті колишні гравці «Динамо» Віктор Хлус та Юрій Калитвинцев, Олімпійська чемпіонка з гімнастики Стелла Захарова....

Також було затверджено, в яких комплектах форми сьогодні гратимуть команди. Суперники одягнуть основні комплекти форми, динамівці - білого кольору, а флорентійці - фіолетового. Голкіпер «Динамо» вийде на гру також в основній формі світло-зеленого кольору, голкіпер гостей в бірюзовому.

Джерело: fcdynamo.kiev.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 298
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.