25.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 18 » ФК«Олімпік»(Кіровоградська область)
                                                  Просмотр товара
10:21
ФК«Олімпік»(Кіровоградська область)

 Фк «Олімпік» (Кіровоград) був заснований в 2000 році. В кітні цього ж року команда ДЮФК «Олімпік» зайняла перше місце на Міжнародному турнірі «Дружба народів», який проходив у Севастополі, наступного року виграла «Кубок Алустон» (Алушта). Команда ДЮФК постійно брала участь у чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України і в першості Кіровоградської області. Клуб із річним бюджетом у 200 тисяч доларів фінансують приватні структури, а основою колективу є вихованці дитячо-юнацького футбольного клубу «Олімпік». Для виступів у чемпіонаті України, за рішенням комісії обласної ради «Олімпік» на рік отримав в оренду стадіон «Зірка». .

В 13 липня 2007 року «Олімпік» отримав статус професіонального клубу. Перший матч у чемпіонаті клуб провів 25 липня 2007 року на стадіоні «Азовець» у Маріуполі проти «Іллічівця-2». Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь маріупольської команди. У чемпіонаті України «Олімпік» провів 34 гри та зайняв пред остане місце.

 Восени 2011 року клуб подав до ПФЛ України заявку на проходження процедури атестування, щоб отримати можливість взяти участь у другій лізі чемпіонату України 2012/13.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Аматорські ім'я | Переглядів: 576
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.