26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 29 » ФК«Опір»(Львівська область)
                                                  Просмотр товара
19:07
ФК«Опір»(Львівська область)

Футбольний клуб «Опір» з’явився на теренах Львівщини не так давно, проте вже досяг певних результатів. Клуб заснований за ініціативи Романа Синявського, який на даний момент є директором клубу, а також групи тренерів та інвесторів. Клуб базується на стадіоні «Динамо», де й проходить основна маса тренувального процесу клубу,а всі офіційні матчі клуб проводить на смарагдовому газоні стадіону СКА.

Фактично клуб розпочав свою діяльність у лютому 2012 року учасником Першої обласної ліги футболу Львівщини ,у якій в дебютному сезоні зайняв 7 з 12 місць, та за умови стабільного фінансування і хорошої інфраструктури отримав місце в найвищій обласній першості . Офіційною датою заснування клубу є березень 2013 року. На сьогоднішній день ФК «ОПІР» – це один з небагатьох структуризованих футбольних клубів Львівщини з великими амбіціями та можливостями.

ДЮФШ  клубу є учасником Першої ліги чемпіонату України серед дітей , бере активну участь у міжнародних та традиційних змаганнях у межах країни та за кордоном, першостях області та міста, а доросла команда ,яка складається із гравців U-18 та основного складу ФК «Опір» ,є учасником Прем’єр – ліги Львівщини з футболу.

 

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Аматорські ім'я | Переглядів: 559
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.