29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Грудень » 26 » Газета, обвинившая Коноплянку в фашизме, признала свою ошибку
                                                  Просмотр товара
14:12
Газета, обвинившая Коноплянку в фашизме, признала свою ошибку
Іспанське видання La Voz de Galicia змінило статтю про футболіста збірної України та «Севільї» Євгена Коноплянку, якого звинуватило у фашизмі.

В газеті розмістили фото Коноплянки поруч із лозунгом «Слава Україні! Героям слава!», а назву придумали кричущу – «Фашистське посвячення футболіста «Севільї» Коноплянки».

Минулого тижня багато інтернет-видань опублікувало цю, так би мовити, «новину». Причому і українські, і, ясна річ, російські. Як виявилося, журналісти використали твіт Draza Mihailovitx, який є прихильником вигаданої «Новоросії». А «Слава Україні!» він приписав УПА, яку назвав спільниками фашистів під час Другої світової війни та учасниками етнічних чисток у Львові та Тернополі, пише stopfake.org. Тепер же видання визнало помилкове трактування значення та історичну важливість для сучасної України вітання «Слава Україні! Героям Слава!», і повністю змінило текст новини. Навіть заголовок був змінений на «Суперечка по гравцю «Севільї» Коноплянці», текст про чистки видалено і замінено на «УПА воювала проти нацистського вторгнення і проти комунізму в СРСР з ідеєю незалежності України. Сьогодні гасло втратило свою історичне навантаження і використовується українцями, які виступають проти дій Росії в країні».

 
| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Наші за бугром | Переглядів: 478
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.