24.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 2 » Георгій Бущан:«Буду радий зустрітися зі словенцями у фіналі»
                                                  Просмотр товара
21:30
Георгій Бущан:«Буду радий зустрітися зі словенцями у фіналі»

Для Георгія Бущана, як справжнього динамівця, турнір Лобановського буде особливою подією. Напередодні Меморіалу молодий «кіпер» з оптимізмом дивиться у майбутнє та вірить у тріумф української «молодіжки».

 

- Турнір Лобановського є надзвичайно важливим для нас, особливо враховуючи той факт, що ми є його господарями. Два роки тому, Україна, на жаль, не зуміла переграти Австрію у фіналі, тому зараз надзвичайно важливо повернути трофей нашій країні.

 

- Ви є гравцем клубу, з яким якраз і асоціюється ім’я Лобановського. Що знаєте про нього? Що розповідають тренери, старші колеги?

 

- Ні для кого не секрет, що це великий тренер, великий футболіст, легенда київського «Динамо», збірної України та Радянського Союзу. Людина з великої літери. Що розповідають тренери? Коли в нас бувають важкі тренування, нам часто говорять, що у порівнянні з тренуваннями Лобановського ми нічого не робимо. Завжди згадуємо це з посмішкою.

 

- Останні півроку, з моменту формування нової «молодіжки», ви збираєтесь кожні 2 місяці. Наскільки це важливо для вас, адже до цього ви не збирались майже рік?

 

Під час перерви ми дуже сумували один за одним і за грою в збірній, тому раді можливості знову збиратись та проводити ігри, яких в цьому році у нас вже було чимало. Підсумовуючи зіграні матчі можу сказати, що для нас був надзвичайно важливим позитивний результат, адже він дуже впливає на мікроклімат в колективі. Тому приємно, що таких результатів було чимало.

 

- З тренерським штабом знайшли спільну мову?

 

- Звичайно, з першого дня! Команді дуже подобаються підходи тренерського штабу. Всі надзвичайно задоволені.

 

- Переходимо до турніру. У півфіналі ви зустрінетесь з командою Молдови. Що знаєте про футбол цієї країни?

 

- Скажу відверто, що за футболом Молдови я особливо не слідкую, проте говорячи про збірні, я впевнений, що всі вони - починаючи від юнацьких і закінчуючи національною - демонструють футбол високого рівня. Тож нам точно легко не буде - вони приїдуть себе проявити.

 

- Два наступних можливих суперники - Словенія та Греція. Що можете сказати про ці збірні?

 

Зі Словенією ми грали наприкінці березня. Дуже організована команда, що демонструє комбінаційний футбол. Силова збірна, гарно контролює м’яч. Загалом, дуже зіграна команда. Приємно, що в березні ми їх обіграли. Якщо ми зустрінемось зі словенцями в фіналі, я буду радий, тому що ми вже проаналізували нашу гру,наші помилки. Тож до матчу з цією збірною ми точно готові!

 

- Знаєте, коли востаннє українська збірна вигравала турнір Лобановського?

 

Так, звичайно, в 2009 році! Тоді у фіналі українці переграли збірну Туреччини. Зараз хочеться знову повернути кубок Україні. Ми в кожному матчі, і в кожному турнірі граємо виключно на перемогу.

 

- В матчах Меморіалу Лобановського досить часто переможець визначається у серії післяматчевих пенальті. Ви, як воротар, збираєтесь спеціально готуватися до цього?

 

- Звісно, я буду обов’язково готуватись. Проте сподіваюсь, що ми жоден матч не доведемо до пенальті, а виграємо в основний час.

 

- Коли збірна U-21 буде боротися за кубок Лобановського, збірна U-20 в Новій Зеландії виборюватиме Кубок Світу. Будете слідкувати за цими матчами?

 

Без сумніву! Я знаю, що в нас різні часові пояси, їх матчі будуть рано вранці, тож, навряд чи нам вдасться слідкувати за ними в режимі реального часу. Проте я буду дуже вболівати за цю команду, там зібрано чимало моїх друзів, з якими ми разом грали в збірній, в клубі. Особливо буду тримати кулаки за Романа Яремчука. Бажаю йому забити якомога більше голів та гарно проявити себе! Той таки Богдан Сарнавський, Роман Підківка: хто б не стояв у воротах, я бажаю їм «сухих» матчів та вдалих ігор!

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 317
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.