26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 26 » Ігор Йовічевіч: ми хотіли перевірити психологічну стійкість молодих хлопців
                                                  Просмотр товара
12:13
Ігор Йовічевіч: ми хотіли перевірити психологічну стійкість молодих хлопців

Ігоря Йовічевіча прокоментував матч с «Црвена Звезда»

– Я вірю, що ця поразка принесе нам користь. Більше того, це ще один доказ того, що на голому класі більше ні в кого не виграєш. Ми добре знали проти кого грали. Я переконаний, що без спортивної злості і агресії дуже важко заробити позитивний результат. У таких матчах на 100-відсотковому рівні мають бути такі компоненти як самовіддача, дисципліна, агресія. Тільки колективним духом можна здобути результат. Так, можна говорити про те, що ми лише вчора приїхали, і про те, що «Црвена Звезда» через тиждень гратиме в Лізі Європи. Але все-одно, украй необхідна злість і агресія. Без них важко буде не тільки проти таких команд, але й проти третьолігових.

– Відчувається, що ви маєте претензії до гравців...
– Я знаю і поважаю фізіологію футболіста. Хто її теж розуміє, той знає, в якому зараз стані наша команда. Упродовж матчу траплялися епізоди, через я злився і не хотів бачити цих помилок. Але це ще й інформація для нас про те, над цим треба працювати. Зважаючи на те, що оборона «Црвени Звезди» дуже високо грала, буквально на нашій половині, ми мали діяти значно швидше. Натомість ми занадто вже повільно катали м’яча і в третю зону входили дуже пасивно, не створювали на флангах кількісну перевагу. Загалом, важко виглядали, не було свіжості. Мусимо покращувати свої дії, бо місце в основі не гарантоване нікому.

– Що трапилося з командою наприкінці першого тайму?
– Думаю, це втома. Як іще пояснити факт того, що ми самі собі привезли два голи? Шкода, адже ми не награли на такий результат, він не відповідає подіям на полі. Треба визнати і те, що епізодично виникали дуже цікаві моменти. Але коли втома переважає, команда виглядає статично. Відповідно, команда, яка от-от розпочне офіційний сезон цим легко скористалася. Мабуть, ми таки не витримали до кінця тайму.

– На вашу думку, наскільки суддя впливає не так на результат, як на перебіг подій на полі у товариських матчах?
– (Усміхається). Я не маю претензій до судді. Звичайно, прикро, що він не зарахував чистий гол Карнози, адже тоді хід гри став би зовсім іншим. Усе могло б змінитися, ми дуже непогано виходили з першої зони навіть тоді, коли перебували під пресингом. Не трагедія, звісно, але ми маємо бути свідомі того, що мусимо працювати агресивно. Без злості ми жодної команди не обіграємо.

– Наскільки важко було психологічно молодим гравцям виходити на поле за рахунку 1:3?
– Власне, ми й хотіли перевірити психологічну стійкість молодих хлопців. Із командами типу «Црвени Звезди» ми зустрічаємося і в нашому чемпіонаті. Тому нам було важливо побачити, хто має характерну лінію, на кого ми можемо розраховувати. Були цікаві епізоди, що пролити світло на ці питання. Ми помітили і амбіції і бажання. Не хочу нікого виділяти, але скажу, що у другому таймі я побачив більше бажання, аніж у першому.  

Джерело: ФК Карпати

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 327
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.