29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Листопад » 7 » Йовічевіч: Ми сьогодні хотіли виглядати толерантними і керувати темпом гри
                                                  Просмотр товара
22:10
Йовічевіч: Ми сьогодні хотіли виглядати толерантними і керувати темпом гри

Головний тренер «Карпат» Ігор Йовічевіч прокоментував нічию із «Металістом».

- Таке враження, що сьогодні грала одна команда. Ми зробили все для того, щоб перемогти у грі і дати радість своїм уболівальникам на домашньому стадіоні. Запропонували той футбол, що відпрацьовуємо на тренуваннях. Важко грати проти команди, яка насичено обороняється. Тим не менше, ми створили багато моментів, багато комбінували. І замість того, щоб повести в рахунку – пропускаєш гол, з нічого. Це удар для команди, яка у другому таймі більше ризикувала, атакувала і хотіла вийти вперед. Все одно тримали весь матч під контролем. Знали, що хотіли, але в завершальній фазі забракло завершального удару. Моє враження, що сьогодні втратили два очки.

- Коли «Карпати» атакували, була досить несподіваною заміна Голодюка на Чачуа, коли в запасі були гравці більш атакувального плану?
- Щоб більше страхував Ксьонза, який захопив би більшу територію на фланзі. Випустили і Гітченка, який може зіграти в останні хвилини, як свого часу Балажіц. Вважаю, що наш суперник по кваліфікації може грати у єврокубках. Ви самі знаєте індивідуальні якості цих футболістів, які за досвідом та майстерністю можуть зайняти найвище місце у чемпіонаті. Ми сьогодні хотіли виглядати толерантними і керувати темпом гри. В підсумку команда розчарована, бо думаю, що заслуговували на більше.

Джерело: sport.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 398
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.