19.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 25 » Юрій Ярошенко: З Вадимом Євтушенком ми разом були в Динамо
                                                  Просмотр товара
20:54
Юрій Ярошенко: З Вадимом Євтушенком ми разом були в Динамо

Головний тренер ПФК «Суми» Юрій Ярошенко поділився враженнями від матчу з ФК "Динамо-2"

- Серйозно готувалися до поєдинку, переглянули матчі за участі суперника. Динамо-2 – перспективна команда, добре моделює гру, яку сьогодні пропонує перша команда. Вважаю, що вони рухаються в правильному напрямку. В першому таймі у нас було багато технічного браку. Виконували правильні за задумом передачі, однак вони не доходили до адресатів. Суперник грає компактно в обороні, тому на перший план у нас повинна була вийти швидкість в прийнятті рішень та в роботі з м’ячем. В другому таймі це виходило, активно працювали фланги. Наші заміни посилили гру. Вдячний хлопцям, що вони довели до нічиєї такий важкий матч. Звичайно, хотілося перемогти, цей поєдинок стане для нас хорошим матеріалом, щоб розібратися в помилках і рухатися вперед.

На теоретичних заняттях ми приділяємо багато уваги точності передач. На це впливають і умови і футбольні поля, на яких ми працюємо. Багато гравців ще мало зіграли на рівні Першої ліги, була велика напруга в цьому матчі, тому перший тайм, мабуть, був найгірший саме в технічному виконанні. Суперник грамотно перебудовувався. З Вадимом Євтушенком ми разом були в Динамо, я грав в дублі, а він – в основному складі. Тому добре знайомі, разом брали участь в тренувальному процесі – зараз він дуже кваліфікований спеціаліст і приємна людина.

Яку оцінку сьогодні поставите своїй команді за п’ятибальною шкалою?

- За перший там – двійку, за другий - четвірку. Звичайно, мені і команді хотілося перемогти. Як би важко не було, в другому таймі команда виправила ситуацію і добилася позитивного результату. Кожен гравець повинен усвідомити, що його чекає в матчі, це психологічна стійкість. Ми дійсно не очікували, що так будуть розгортатися події на футбольному полі, вважали, що нам буде достатньо зусиль, щоб протидіяти супернику. Перший там показав, що цих зусиль не вистачило.

Джерело: ФК Суми

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 311
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.