02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Вересень » 7 » Коваленко повернувся у розташування головної збірної
                                                  Просмотр товара
10:22
Коваленко повернувся у розташування головної збірної

коволенко сборнаяПівзахисник Віктор Коваленко, котрий розпочав нинішній збір у таборі національної команди, але, за домовленістю між наставниками Михайлом Фоменком і Сергієм Ковальцем, взяв участь у відбірному матчі «молодіжки» проти Македонії, повернувся у розташування головної команди.

 

Віктор приєднався до старших збірників вранці 6 вересня, у Львові, і разом з командою здійснив чартерний переліт до словацького аеропорту П‘єштяни, звідки «синьо-жовті» автобусом дісталися до селища Раєцьке Тепліце (15 км від Жиліни, де відбудеться кваліфікаційний матч Словаччина – Україна).

 

Розмістившись у спа-готелі «Афродіта» і відпочивши кілька годин, команда згодом провела тренування у сусідньому селі Раєц. Поле команди п’ятого дивізіону чемпіонату Словаччини – ФК «Раєц» - було у доброму стані. Відтак гравці, котрі вийшли у стартовому складі на матч з білорусами, здійснили 15-хвилинну пробіжку і повернулися до готелю. Решта складу, в тому числі і Віктор Коваленко, провели кілька ігрових серій у супроводі незначного дощу та поривчастого вітру.

 

Сьогодні на збірну України чекає офіційне передматчеве тренування на полі арени МСК «Жиліна» (18:00 за місцевим часом). За півгодини до цього розпочнеться прес-конференція, в якій візьмуть участь головний тренер національної команди Михайло Фоменко та гравець збірної Андрій Ярмоленко.

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 382
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.