24.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 8 » Краковський: Винен той, хто повинен був відповідати за Давіда Лопеса
                                                  Просмотр товара
21:47
Краковський: Винен той, хто повинен був відповідати за Давіда Лопеса

Колишній голкіпер дніпропетровського "Дніпра" Сергій Краковський поділився думками про матч дніпропетровців з Наполі (1:1).

- Кращим гравцем "Дніпра" і Маркевич, і Бенітес визнали Дениса Бойка. Згодні, що впевнена гра голкіпера стала запорукою успішного результату?

- А я так не вважаю! У мене зовсім інша думка. Хлопці "Дніпра" з першого номера і по одинадцятий не сказав би, що здорово зіграли. Досить технічні дніпропетровці не впоралися з хвилюванням. Думаю, в цьому головна причина. У той же час не можу назвати гру "дніпрян" блідою, адже ми не були на передматчевій установці і можемо лише здогадуватися, про що своїм підопічним говорив Маркевич. "Дніпро" зіграв в дуже прагматичний футбол. Може, так і було задумано. Очевидно, вони виконували установку головного тренера і робили той результат, який для них вигідний і зручний. В принципі, правильно побудована оборона "Дніпра" (не без помилок, звичайно) на тверду "четвірку" напрацювала!

- В епізоді з пропущеним м'ячем думки експертів розділилися: одні логічно звинувачують у провалі захисників, інші ж дорікають, що Бойко вчасно не вийшов на м'яч при подачі кутового. З вашої позиції, Денис зіграв правильно?

- Подача була дуже гарною! Бойко в цій ситуації абсолютно ні причому. Слід відштовхуватися від того, що при стандарті за кожного гравця у власному штрафному майданчику відповідає захисник: або суперники "накриваються" по зонах, або ж застосовується персональна опіка нападників. Винен той, хто повинен був відповідати за Давіда Лопеса. Хоча такі голи - дуже складні для оборони. Просто ідеальний гол вийшов у "Наполі"! Помітно, що у них виконання стандартних положень добре відпрацьовується на тренуваннях.

- Які емоції вас сколихнули, коли "Наполі" повів у рахунку?

- Коли дивлюся футбол, то намагаюся не піддаватися емоціям (посміхається). Спостерігаю за подіями з позиції професіонала. Що відчував, коли італійці забили? Єдине: не було впевненості в тому, що вони зможуть провести другий гол.

- А на гол Селезньова реагували бурхливо?

- Не зовсім. Справа в тому, що у мене вдома всі вже сплять в такий час, а я один дивлюся футбол (посміхається). От якщо де-небудь в барі вболівати - тоді інша справа

! - Чим вас здивував "Наполі"?

- "Наполі" - доволі пристойна команда. Щоправда, я думав, що вони зіграють мобільніше і гостріше попереду. Хоча у них і виникали небезпечні моменти, особливо в першому таймі, коли з інтервалом у декілька хвилин на ворота Бойка обрушувалися атаки, господарі не зуміли довести все до логічного завершення.

- За що слід пожурити гравців нашої команди?

- Футболісти "Дніпра", добре оснащені технічно, не показали наявного у них рівня. Думаю, це пов'язано з тим, що вони не впоралися з тягарем відповідальності. Окрім як величезним тиском мені складно це все пояснити. Ми не помітили Коноплянку. Хоча він був присутній на полі, правильно? Ми не побачили інших лідерів, на жаль. Хоча той же Ротань зіграв непогано, я вважаю. Також не було небезпечних підключень крайніх захисників, гостроти при стандартних положеннях. Тобто того, що ми завжди звикли спостерігати в діях "Дніпра". І, звичайно, слід сказати про техніку футболістів, яка кудись зникла (посміхається). Це пов'язано з тим, що "Дніпро" долає найважливішу сходинку у своїй історії. Грати в півфіналі – велике досягнення!

- "Дніпро" в домашніх стінах за тиждень буде виглядати набагато потужніше, як вважаєте?

- Думаю, так. Але "Дніпро" а-ля "шашки наголо" ми не побачимо. Все буде залежати від результату: хто заб'є першим – так гра і "затанцює". З іншого боку, "Наполі" втрачати вже нічого, вони зобов'язані будуть атакувати - відповідно, з усвідомленням цього Мирон Маркевич і буде підбирати тактику. - Враховуючи все вищеназване, яку модель гри слід використовувати в другому поєдинку?

- Не вважаю за потрібне лізти вперед, аби добити суперника в своїх стінах. Це невиправдано. Хоча будь-яка тактика, що дасть позитивний результат - прийнятна. Навіть та, яка була обрана "Дніпром" у Неаполі.

- Шанси "дніпрян" на вихід у фінал - 50/50 або трішки вищі?

- Звичайно, шанси у нас трохи кращі. Даю приблизно 70 на 30 відсотків на користь "Дніпра". Інші вважають, що 60/40. Граємо вдома, певним позитивним результатом запаслися. Думаю, "дніпряни" будуть спокійніші і нарешті впораються з м'ячем. Тож бажаємо "Дніпру" перемоги!

- На гру в Києві підете?

- Хотілося б (посміхається)!

Источник: Футбол 24

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 339
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.