29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 31 » «Локомотив» - володар Суперкубку України 2015 з футзалу
                                                  Просмотр товара
16:36
«Локомотив» - володар Суперкубку України 2015 з футзалу

У суботу, в спорткомплексі столичного КПІ відбулось офіційне відкриття футзального сезону 2015/2016. Матч за Суперкубок звів між собою чемпіона - харківський «Локомотив», та володаря Кубку України, столичну «Манзану».

 

У першому таймі на майданчику точилась рівна боротьба, у якій більшого успіху досягли «залізничники». Спочатку Дмитро Бондар ударом з розвороту застав зненацька Балашева. Потім «Манзана» перевищила ліміт фолів, за що Євген Рогачов покарав суперника з 10-метрової позначки. А наприкінці тайму Денису Овсяннікову двічі дали пробити по воротам і вже другий удар виявився результативним. З рахунком 3:0 на користь харків’ян команди пішли на перерву.

 

На другий тайм «Манзана» вийшла зовсім з іншим настроєм. Але «Локомотив» міг собі дозволити грати по рахунку. Лише одного разу Аксьонов дальнім ударом зміг, скоротити рахунок. А після вилучення Максима Алексюка атаки «Манзани» стали все менш загрозливими і всі надії на те, щоб зрівняти рахунок у грі розтанули.

 

«Залізничники» на класі довели матч до перемоги, хоча у другому таймі так і не змогли забити. 3:1. «Локомотив» бере реванш у «Манзани» за січневу поразку у кубку, але найголовніше - в третій раз поспіль стає володарем Суперкубку України. 

 

«Локомотив» (Харків) - «Manzana» (Київ) - 3:1

 

 Голи: Д. Бондар (14), Рогачов (15), Овсянніков (19) - Аксьонов (30)

 

«Локомотив»: Литвиненко – Рогачов, О. Сорокін, Білоцерківець, Кисельов – Д. Сорокін, Бондар, Овсянніков, Журба - Шамлі, Сірий, Іваняк, Савенко

 

«Manzana»: Балашев – Листопад, Бутко, Ю. Мельник, Івонко - Накаєв, Аксьонов, Тменов, Мамай – Крошан, Федоренко, Алексюк, Білик, Негель

 

Попередження: Д. Сорокін (16) - Алексюк (14), Тменов (18)

 

Вилучення: Алексюк (32, «М»)

Джерело: ФФУ
| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 423
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.