03.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Вересень » 4 » Мізін: трансфер Мар’яна Шведа це Найкращий показник і гордість
                                                  Просмотр товара
12:42
Мізін: трансфер Мар’яна Шведа це Найкращий показник і гордість

Легендарний півзахисник "Карпат" ділиться враженнями від старту сезону у виконанні "зелено-білих" та оцінює перспективи команди Ігоря Йовічевіча.

– Львівська команда отримала чимало хороших слів від експертів, журналістів і вболівальників за нещодавній матч з "Дніпром". Поділяєте їхню думку?
– Мені також сподобалася гра "Карпат" і я вважаю, що порцію похвали вони отримали цілком заслужено і по ділу. Футболісти стараються і стабільно показують якісний футбол. Думаю, така гра повинна приносити задоволення вболівальникам.

– У цьому сезоні "зелено-білі" добре стартували і після шести турів займають шосту сходинку в турнірній таблиці Ліги Парі-Матч...
– "Карпати" вже не перший рік грають тим самим складом і футболісти на полі добре розуміють одне одного. Це помітно і відчувається. Для мене це не несподіванка. Тренерський штаб має у своєму розпорядженні кількох досвідчених гравців. Наприклад, Гітченка і Худоб’яка, які ведуть молодь за собою. Переконаний, згодом команда займатиме ще вищу позицію, просто потрібен час.

– Як гадаєте, яке місце львівська команда може зайняти за підсумками сезону?
– Думаю, фінішують в п’ятірці. Принаймні, всі можливості для цього є.

– Чого не вистачає "Карпатам" і в яких компонентах треба додати?
– В реалізації гольових моментів. Нагоди створюються, але реалізація інколи шкутильгає. Команді потрібен забивний нападник, який би ставив крапку в завершенні атак.

– Когось з гравців "Карпат" можете виокремити, чия гра вам подобається найбільше?
– Мені подобається гра вищезгаданого Гітченка. Також відзначив би Артура Карнозу. У нього була травма, але зараз він відновився від неї і демонструє класний футбол. В останньому матчі він не забив пенальті. Вірю, що це не вплине на нього негативно з психологічної точки зору. Чимало гравців володіють індивідуальною майстерністю. Відзначив би також подію, що відбулася зовсім недавно. Думаю, той факт, що Ігор Йовічевіч позбувся приставки "в.о." має додати певного натхнення тренеру і позитивно вплине на всю команду.

– Свого часу ви грали разом з нинішнім наставником "Карпат" в одній команді. Які спогади про той період?
– Я знаю його з позитивної точки зору, як професіонала, хорошого футболіста. Зараз він є непоганим тренером, який багато вчиться. У нього сильний тренерський штаб, який є опорою. Юрій Беньо і Вадим Деонас – хороші фахівці.

– В контексті вашої взаємодії з Йовічевічем пригадується матч вересня 2003-го, коли у Львові у непростій боротьбі "Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу з рахунком 4:3. Тоді ви забили двічі, а асистував вам обидва рази саме Йовічевіч...
– Так, я чудово пам’ятаю той матч. Але це було так давно, ще в минулому столітті (сміється).

– Зараз спілкуєтеся з головним тренером "Карпат"?
– Так, востаннє бачився з Йовічевічем і Беньом, коли команда гра в Києві. Вадима Деонаса бачив на матчі пам’яті Сергія Закарлюки.

– Як оціните успіхи карпатівської молоді?
– Найкращий показник якості молодих гравців "Карпат" – це трансфер Мар’яна Шведа. Це приклад і гордість. Мені подобається гра Володимра Костевича і Дениса Мірошніченка. Видно, що дитяча школа працює на хорошому рівні.

– Після двох важких матчів з "Динамо" і "Дніпром" наступну гру "Карпати" вдома проведуть із "Зорею", що демонструє дуже класний футбол...
– Безперечно, луганська команда на ходу. Проте "Карпати" завжди добре грають вдома при хорошій підтримці рідних трибун. Ще більше впевненості львів’янам мала додати остання гра проти "Дніпра". Вона вселяє оптимізм.

Джерело: ФК Карпати (Львів)

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 439
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.