19.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 7 » Олександр Денисов: «Яку мету переслідував Фоменко у грі Україна - Латвія зрозуміти дуже складно»
                                                  Просмотр товара
06:59
Олександр Денисов: «Яку мету переслідував Фоменко у грі Україна - Латвія зрозуміти дуже складно»

Ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» Олександр Денисов проаналізував гру збірної України у матчах з Іспанією та Латвією.

- Після Іспанії ми отримали дуже нехороший досвід, і я не знаю, як це може позначитися на команді, яку чекають зараз вирішальні матчі. Яку мету переслідував Фоменко у грі Україна - Латвія зрозуміти дуже складно, тому з одного боку ми побачили Ярмоленка, який феєрив на тлі того, що у нього нічого не вийшло у грі з Іспанією. При цьому не зовсім зрозумілий виклик деяких гравців до збірної, яких ми так і не побачили на футбольному полі.

Для чого перевірка футболістів, які і так вже грають за збірну? Наприклад, Ярмоленко якщо і повинен був себе проявити, то у матчі з Іспанією, а не з Латвією. Чи могла ця гра відповісти на якісь питання для головного тренера?

Мені, особисто, було б цікаво побачити на полі Олійника, Морозюка, подивитися футболістів, з якими ми будемо мати справу у найближчому майбутньому.

У результаті ми маємо якусь невиразну задачу, яку відстоював і хотів домогтися головний тренер Михайло Фоменко, до якого ми ставимося з повагою і пошаною. Але, тим не менш, зараз з’явилося величезне поле для критики, ми бачимо, що психологічно додатковий час на підготовку міг зіграти більше у мінус команді, ніж у плюс. І ми абсолютно не розуміємо чого нам очікувати у найближчому майбутньому. Ми не можемо поставити виразну оцінку збірній у весняному відрізку, хоча в цілому всі підтримували збірну і берегли її від критики, а у результаті отримали те, що отримали. Джерело: footballua.tv

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 302
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.